Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: legwany

Re: legwany

współczuję !! I naprawdę Cię podziwiam, mimo iż kocham zwierzęta to nie pojął bym się takiego zadania...

wow dzieki za słowa uznania

Bardzo cie podziwiam ja rowniez nie podjalbym sie tego zadania bo nie mam kasy
    dzieki tobie te zwierzatka moga przezyc.

i przeżyją, bo czują się już dużo lepiej. jedzą, schodzi im stary naskórek i ogólnie zaczynają wyglądać jak prawdziwe, zdrowe legwany

wchodze dzisiaj do pokoju po powrocie ze szkoły, patrzę, a legwan z całym ogonem, z którym było już wszystko ok nie żyje szkoda mi go, bo tyle czasu mu poświęciłem i naprawdę przejęłem się jego stanem. chyba coś było z nim nie tak również od środka

Eh wiela szkoda. A jak z reszta????

reszta żyje, już nie ma żadnegu uszczerbku na zdrowiu. same radzą sobie ze zrzuceniem wylinki. dużo czasu spędzają w wodzie. nie udało mi się jeszcze zwalczyć roztoczy. raz już spryskałem terra i obmyłem je ivermektyną, ale one siedzą pod wylinką, której ten jeszcze do końca nie zrzucił. teraz już jestem pewny, że będzie z nimi wszystko ok

jak chcecie to wam wysle zdjecia n e-maila legwana ktorego kopilem ze sklepu zoo w legnicy był w duzo gorszym stanie

Uprawnienia umieszczania postów