Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: jak przekonać rodzicow do kędziora????:(

Re: jak przekonać rodzicow do kędziora????:(

każdy ma innych rodzicow kumasz

soltys_szczecin
    Guest

kup go i powiedz ze masz od np 2 miesiecy i powiedz - widzisz mamo ?? on tutaj byl juz tyle i NIC sie nei stalo i tak bedzie cały czas

KUP i powiedz czy mozesz.... jak powie ze nie ... to powiedz ze już zapuźno :P
    P O Z D R O W I E N I A

A czy przed kupnem pepsi czy bulki tez sie pytasz rodzicow czy mozesz???
    To nie kot czy pies ze bedzie lazil po calym mieszkaniu i wymaga to pozwolenia, to pajak ktory bedzie siedzial w terra wiec w czym problem?

naszczescie ja nie mam takich problemow ze swoja mamuśką

~~LIŻ BENY??!!~~

POZDROOOOOOO

Pioprek
    Guest

Skoro mama się nie zgadza to powinieneś jej podziękować że o Ciebie dba i się o Ciebie martwi , a ty chcesz ją uszczęśliwić ptasznikiem w domu ;P

ja najpierw kupiłem a potem dopiero powiedzialem i był loooozik

DAAMOOK nie zgadzam się z Tobą, bo każdy ma bariere psychiczną przed tym zwierzaczkiem po raz pierwszy. Sam bałem się kędziora L1, a jak do tego rodziców przekonać to było coś. Teraz jakoś sobie radze. Cały pokój dziele z pajączkami.

Slawek Stolarski
    Guest

Ja postawiłem rodziców przed faktem dokonanym Ale najpierw zacząłem chodować mączniaka młynarka. W ten sposób przygotowywałem ich do tego... ze mam zamiar miec pająka:> No i na giełdzie kolega mi kupił 8 pajączków. Pokazałem mamie chcąc zobaczyć jej reakcje ... no i co dalej pewnie zapytacie... Mama powiedziała ze to jest obrzydliwe... a tacie powiedziałem o tym wczesniej ze bede miał pająka. Tato nie miał zadnych sprzeciwów, powiedział " chcesz to kup". Wiec piela kup sobie pająka( małego L3) i trzymaj w małym pudełku w szawce , a rodzicom nie mów nic .. kiedys sami zobaczą .. a napewno ci go nie wyrzucą!!! Myśle ze nie bedziesz miał problemu mi sie udało bez zbytniego kombinowania heheh . POzdrawiam .

Uprawnienia umieszczania postów