-
ugryz mnie cambrigei
brałem dzis pajaczki na rece w celu zrobienia fotek i moj pupilek cambrigei mnie dziabnoł wypiłem juz 2 wapna w ciagu 30 min palec mi troche spuchł
czy musze udac sie do lekarza?? pajaczek był po 7 wylince
-
-
-
Re: ugryz mnie cambrigei
taki jest własnie urok brania pająków na ręke, jak robisz foto to wclae nie musisz miec pajka na ręce.
cambridgei nie ma silnego jadu wiec wizyta lekarza nie jest wskazana, lecz jezeli bedziesz sie źle czuł lub bedziesz miał temperature to idzdo lekarza i powiedz ze zostałes ugryziony przez egzotycznego pajaka, i tak im nic "ptasznik" nic nie mówi.
-
Chrzanu.... to ma iśc czy nie??? Bo sam nie jesteś zdecydowany???? Powiedziałbym, że wizyta jest bardziej niekonieczna niż niewskazana, ale nie wiadomo jak zareaguje na jad..... to że nie stes uczulony nic nie znaczy. Stres, jakieś zabrudzenie i może być lipa !!!!!!!!
-
spox juz sie dobrze czuje u lekarza nie byłem jakos przeszło thx wszystkim za info
-
mnie kiedys ugryzl L8 ale nic mi nie bylo tylko troche bolalo kilka dni, glowa mnie nie bolala, nie mialem goroczki ani nic powaznego tylko troche spuchlo
-
mogłeś dać fotki jak wyglądała łapka
Uprawnienia umieszczania postów