-
(pseudo)terraryści
Dziś do sklepu przyszedł chłopak i spytał czy są gekony.
- Jakie? - pytam.
- No...jakiekolwiek.
- Są. - odpowiadam.
- A gdzie? - (stoi przed terrariami)
- W terrariach. A jakiego szukasz?
- Nie wiem. Mój zdechł niedawno.
- A jaki ci zdechł - próbuje dalej.
- Nie wiem.
- To jak sie nim opiekowałeś skoro nie wiesz co to było?
- Normalnie. Mieszkał w terrarium, dostawał robaki...
Gościu mnie rozbroił. Totalnie
-
-
Re: (pseudo)terraryści
Na giełdzie w Legnicy była taka sytuacja że wnuk (Jakieś 6 lat) uprosił dziadka żeby mu kupić gekona tureckiego. Dostał go ale nawet o nic nie zapytali. Podejrzewam, że jeżeli jeszcze żyje to mieszka w pudełku 10/5/5 i dostaje tylko muchy.
A... Amaranta... powinnaś dopisać do podpisu "Faszysta Nietzsche napisał:" bo ostatnio taka upierdliwa niemka zrobiła Reedowi awanturę o "Nacjonalistyczne cytaty Nietzschego" Jak źle napisałem nazwisko to sorry.
-
To sa własnie perelki gdy sie pracuje w zoologu..:
Szkoda tylko zwierzat, ktore potem mecza sie strasznie bo nowy wlasciciel nie zadal sobie nawet trudu by cokolwiek przeczytac o nowym pupilu..:]
-
Dobre upierdliwa niemka...........
Ciekawe o kim mowa ??
-
o Rhodan2000 pewnie . A apropo sklepów to sami wiecie. Nie będe powtarzał się po innych.
-
Dokładnie... o Rhodan2000
-
-
Jak ja bym był sprzedawcą to bym po prostu chłopakowi nie pozwolił kupić zwierzaka. Jak by poprosił bym po prostu powiedział NIE!
-
o czym Ty gadasz .... nie zapominaj ze sklep musi z czegos zyc, opłacać podatki, płacic pracownikom ... na to mogą pozwolić sobie jedynie największe i najbogatsze sklepy zeby ,,wybrzydzac" wsrod klienteli. Przykre ale prawdziwe :/
Uprawnienia umieszczania postów