Ja bynajmniej nie chcialem go usuwać z forum - napisalem tutaj posta bo moje kolejne monity zarówno do niego, jak i do republiki pozostawaly bez odpowiedzi.
Strony juz nie ma i w sumie o to chodziło....
Ja bynajmniej nie chcialem go usuwać z forum - napisalem tutaj posta bo moje kolejne monity zarówno do niego, jak i do republiki pozostawaly bez odpowiedzi.
Strony juz nie ma i w sumie o to chodziło....
Proces.... musi miec jawny i uczciwy proces. Dopero potem możemy skazać go na banicje i wygnanie (czemu koleś jeszcze z tcp nie wyleciał??
po prostu uważam, że coś takiego nie przystaje "obywatelowi" tcp.
zgadzam sie, ale ban nic nie da, bo zaraz zrobi sobie nowe konto, a na starym przynajmniej bedziemy juz wiedziec co to za człowiek;/
Heh... a ja właśnie odkryłem, że moje fotki dość często pojawiają się w aukcjach na Allegro.pl.
Bez podania autora, bez linku i co najważniejsze... bez poinformowania mnie o tym fakcie.
Chyba będę zmuszony ograniczyć wrzucanie zdjęć na forum. Co ciekawe robią to też osoby z TCP.
Mysle, ze czesiowo problem mogloby rozwiazac dolaczanie do zdjecia informacji o autorze, lub mailu do niego. Przyznam szczerze, ze sam wystawiam na allegro nie swoje fotki, ale dlatego, ze nie wiem czyje one sa :/
Fotke jak zobacze fajna, to zapisuje na dysku, a pozniej ciezko dojsc skad sie wziela...
Jeszcze nie spotkalem sie z prosba o wycofanie, wiem, ze dwie fotki pochodza z tego forum i jesli autor sobie nie zyczy to je zdejme, niemniej nie udalo mi sie ustalic czyje one sa...
zablokowac go i tyle!!!!