Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: ...na samce..

Psalmopoeus
    Guest

...na samce..

Zamienie:
    Dorosłego samca A.geniculata, c.fasciatum L8 i H.gigas L6 na dorosłe samce albopilosum, vagans i murinus(oczywiście nie wszystkie pająki tylko wybrane np. nie dam fasciatum za samca murinusa)
    Dorosłą samice G.rose na dorosłą samice murinusa, albopilosum lub geniculate ok 7 cm ciałka.(do wyboru też pająki podane wyżej).Kontakt tylko przez emaila.

iron_spider
    Guest

Re: ...na samce..

sorka ze pisze tutaj ale nei moge wyslac maila mam samca vagansa przed ostatnia wylinka skontaktuj sie na gg 4624666 lub @ iron_kuba@poczta.onet.pl

MaKeL
    Guest

Niepolecam kupna u Psalmopoeus.

Psalmopoeus
    Guest

Samce albopilosum i vagans nie aktualne.
    Zamienie
    Dorosłego samca A.geniculata, c.fasciatum L8, H.gigas L6, dorosłą samice G.rose ok 6 tyg po wyl na samca murinusa(dorosłego) dorosłą samice albopilosum, samice A.geniculata i P.murinus.

trimeks
    Guest

psalmopeus mi chcial sprzedać tego fasciatum a już pewnie wiedzial ze to samiec al niby byl niewysexowany

ziu
    Guest

A ja nie polecam kupowania u dzieci sorka za takie hamskie ztwerdzenie ale to prawda!!

Psalmopoeus
    Guest

Fasciatum mam od Foxtrotta, umnie nie przeszła jeszcze wyl jak ktoś nie wierzy to piszcie do niego.A po zatym ciekawe jak mam rozpoznać płeć u tak małego pająka??Co Ci nie pasuje "ziu" matole.

MaKeL
    Guest

"Ziu" zgadzam sie z Toba w 100-tu procentach.

Uprawnienia umieszczania postów