-
Re: nie róbcie tego
no chociaż jeden zwrócił na coś uwagę tym bardzie że w roku 2002 było ciężko w trfój mieście z terrarystyką a pozatym wy wszyscy jesteście święci i nic się wam nie stawało z terrariami
-
"kiedy jeszcze byłem mały..."
Normalnie teraz jestes na maxa wyrośnięty... jak to mówią starość nieradość nie ?:]
A co do postuy to zapewne se jaja robi... przynajmniej ja chce tak myśleć...
-
ej milou gdzie jest Tczew w ogole co to za wiocha i do jakiej gminy nalezy???
-
"ty jesteś lol i mieszkasz w dąbrówce największej wsi pod słońcem gdzie z biedy okradają się sąsiedzi i wszystko śmierdzi"
Jeszcze pierwszy post jakoś bym przeżył, cóż - może się zdarzyć. Ale to już było na maksa żałosne... Później ktoś mówi że 14-latki to gówniarze. Ehh
-
Kazdy mial jakies problemy ze zwierzakami i bedzie je mial tylko nikt nie wciska kitu ne forum. Gdyby tak bylo w rzeczywistosci to majac choc troche rozumu zabral bys drugiego zwierzaka po zniknieciu pierwszego poniewaz to ze zjadl dwa na raz to jush totalna sciema. I jeszcze sie czepiasz wszystkich ze nie wierza w takie sciemy w ktore nie mozna uwierzyc
-
Predator rzynajmniej w większości przypadków 13-14 latki uwazaja się już za dorosłych i bardzo dojrzałych emocjonalnie... śmiesza mnie takie zachowania...
-
Dosyć tego! zamykamy teatrzyk
Uprawnienia umieszczania postów