-
Na pomoc legowi
Dzisiaj po dlugich debatach ze sklepikarzem kupilem mlodego legwana za 20 zl.
Ma wielkie roztocza, ogtomne rany na ciele i obumarłe polowe palcow , malo tego ma ostra krzywice. wziąłem go z litosci zeby mu pomuc mam nadzieje że z Boża pomoca wyjdzie z tego. Dostal juz od weta zastrzyki witaminowe itd. Dla zainteresowanych to jest ten leg ze sklepu w legniy na ul.Mickewicza. Niekturzt sa sadystami
-
Re: Na pomoc legowi
No nie sa sadystami tylko się nie znali, ale pomogli bo spuścili cenę z 260 zł! - chwała im za to, bo widać, że zaczęło im zależeć, żeby legwan żył! - TO NIE SĄ SADYŚCI, TYLKO DOBRZY LUDZIE NIE ZNAJĄCY SĘ NA GADACH.
-
TO BYŁA MOJA SIESTRA JA UWARZAM INACZEJ
-
Sadysta według pwn.pl - «człowiek o skłonnościach sadystycznych, znajdujący przyjemność w zadawaniu cierpień, w dręczeniu, pastwieniu się nad kimś»
Wygląda na to że twoja siostra ma rację.
Sprzedawca popełnił głupotę że podjął się sprzedaży towaru o który nie był w stanie zadbać, ale jak widać dał się przekonać. Cieszę się że doprowadziłeś do tego.
-
wiesz co, dla mnie to byli zwykli idioci niezależnie od tego czy im sumienie wróciło czy nie.
-
jutro zamieszcze tu zdjecia tego biednego zwierzecia
-
to ze zle zrobili powinnismy zapomniec. Najlepsze jest to ze wogole nawrocili sie. I obnizyli maxymalnie cene. Bardzo dobrze ze w koncu zrozumieli Problem przez duze P.
To nie jest tez takie latwe wbreb pozorom.
Ale fakt faktem powinnismy sie teraz zastanowic czy zakup w takim sklepie bedzie dobrym pomyslem na zdrowego,silnego zwierzaka..
-
... jak cos sie chce sprzedac to trzeba "o to" dbac i miec jakas wiedze a nie dopuscic do tatiego stanu jak to uczynili w zoologu ...
[...mam chyba rację, chociaż raz??...]
-
ja np. wcale nie jestem za sprzedawaniem gadow bo w naszym sklepie nie wszystkie maja wlasciwie dla nich warunki ale jest cos takiego jak szef. Mam stracic prace w obroni gadow? Zatrudni kogos innego kto bedzie jeszcze mniej kumaty i cala zabawa zacznie sie od poczatku.
-
AdamMass dzieki ci za to, ja tez jestem z legnicy i juz poprostu nie moglem na to ptrzec!!!!!!!!! A ta baba z synem to poprostu idioci bo nie reagowali na zadne uwagi :/
Uprawnienia umieszczania postów