-
Re: kobieta a pająki...
naprwde wyrazy współczucia!!!! dobrze zrobiłeś11
pozdrawiam gibon
-
Opinia nazara wcale nie swiadczy ze nie jest prawdziwym terrarysta. Kazdy ma inna hierarchie wartosci. Jezeli ktos stawia takie ultimatum to zwykly szantaz. Ale ja np. nie potrafilabym spac w jednym domu z pajakami choc zajmuje sie nimi na co dzien.
-
a moze byla zwyczajnie zazdrosna?
-
Z tego, co pamiętam (odnalazłem link ), to "Walter" miał swego czasu podobny problem:
http://terrarium.com.pl/forum/read.p...761#reply_1761
-
Tak... związki opierają się na tolerancji, zrozumieniu i kompromisie... fakt że twoja kobieta postawiła ci za warunek bycia z nią zerwanie z pasją i swym hobbym było błędem. Myślę że dokonałeś dobrego wynoru, choć należy zrozumieć że niektórzy ludzie panicznie boją się pająków czy to gadów... przez niewiedzę albo zwyczajną odrazę... dokonałeś jak dla mnie słusznego wyboru
-
Answer dziecko jak skonczysz sie bawic zabawkami to pogadamy na takie tematy. Tak terrarystyka nie jest moim zyciowym hobby ( choc jest bardzo wazna i uwazam ze znam sie na tym co robie i robie to od jakiegos czasu) ale przez te kilka lat przywiazalem sie bardzo do moich zwierzakow. Bylo by mi bardzo cieko sie z nimi rozstac i walczyl bym jak lew zeby je zatrzymac.
poza tym co ty czlowieku wypisujesz. Kobieta ma mieszkac u siebie w domu i nie wchodzic do pokoju ?? Stary skoncz gimnazjum niech Ci zycie da w dupe, sam sobie papu zalatwisz to moze kiedys napiszesz cos madrego.
wina zawsze lezy po ubu stronach. Jesli ludzie sie kochaja to zawsze mozna dojsc do jakiegos ultimatum.
-
A i answer kolego, proponuje byc bardziej wstrzemiezliwym w ocenianiu na przyszlosc. Jak skonczysz chodzic na dyskoteki klasowe i tanczyc przytulańce to moze bedziesz wiedzial co to jest milosc do kobiety a co milosc do wezy ktore masz od kilku miesiecy.
Mong napisal ze byl z nia troche ponad rok. TO troche za malo czasu zeby juz wiedziec ze to ta jedyna. Ja w swoim pozscie pisalem juz o dluzszym i konkretnym zwiazku. A ta to bym chyba tez olal;P
-
Nazar nie podwarzam tego ze znasz sie na tym, czy jak dlugo sie tym zajmujesz, teraz piszesz ze tez bys taka olal spox to Cie popieram. Napisales ze ponad rok monga to krotko, ale ja wolalbym znalezc taka co po roku sie kapnie ze mam egzotyczne zwierzaki, niz obudzic sie kiedys w lozku z zona z ktora jestem 10 lat mam trojke dzieci a ona wlasnie stwierdzila ze nie lubi pajakow i postawi mnie przed takim wyborem.
Ps.
Masz racje jestem gowniazem i moze nic nie wiem o zyciu....
-
Nazar skonczmy ta klotnie bo ona nie ma sensu, nie chce miec Cie jako wroga, moze kiedys na jakiejs gieldzie sie spotkamy to pogadamy pozdrawiam`
-
Answer ja nie szukam wrogów poprostu lubie wyjasniac pewne kwestie pOZDRO
Uprawnienia umieszczania postów