-
Re: kobieta a pająki...
Dobrze zrobiłeś! Podobnie jak pisali przedmówcy - jak ktoś kocha to zrozumie. Moje całę życie kręci się wokół terrarystyki i jeszcze jednego hobby - każdy z mojego otoczenia to akceptuje - kobieta też MUSI.
-
NO wlasnie nie wiem czy moge cie zrozumiec.
Wybacz ale jesli moja dziewczyna ktora kocham powiedziala by mi albo zwierzeta albo ja to wybiore ja. I koniec. Twoj wybor swiadczy o tym ze miales ja gdzies.
I przestancie chrzanic ze jesli kocha to zrozumie. A czemu ma ona rozumiec a nie facet HE??? Dla mnie zwiazek z kobieta jest wazniejszy od posiadania 3 pajakow. BO z nimi sie nie zestarzeje....
Rozumiem taka akcje z dzieckiem i rodzicami - Na upartego. i wlasnie widze ze Ty do tej sprawy podszedles jak dziecko. a nie prawie 30 letni facet.
-
a ja powiem tak, jesli związałabym się z facetem i on kazałby mi wybierać między nim a moim Neo, to nie było by wogóle nad czym się zastanawiać
natomiast, jeśli znalazłabym się w sytuacji kobiety, której facet hoduje pająki, napewno nie stawiałabym żadnego ultimatum, poprostu starałabym się unikać kontaktu z pająkami, przecież nie chodzi o to by koleś chodził z pająkami w kieszeni i miał je zawsze przy sobie, tylko trzymał je sobie w domu w jakiś tam pojemniczkach i cieszył swe oczy ich widokiem
-
ooo i to jest swietna postawa Meg :-) Dobrze ze moje bejbe mi nie stawia ultimatum, chodz pajakow sie boi bardzo, to sie powolutku przekonuje.
-
Bardzo Ci współczuje, ale dokonałeś IMHO dobrego wyboru.
Ja mam dziewczyne i póki co akceptuje moje zainteresowanie pająkami. Gdybym miał dokonać wyboru, no coz...z wielkim żalem...ale wybrałbym...pająki.
-
Wszystko zalezy do podejścia do pasji/zainteresowań. Tak jak pisałem wczesniej u mnie prawie cały życie podporządkowane jest mojej pasji. Rodzice już to zaakceptowali ładnych pare lat temu. Nie wymagam do kobiety żeby przepadała ze wężami (aczkolwiek jest to wskazane). Najważniejsze żeby się ich nie bała i spałą spokojnie...
-
Twoja opinia Nazar jest najbardziej debilistyczna, widac ze terrarystyka nie jest Twoim zyciowym hobby, ale dla nas ktorzy kochaja to co robia decyzja jest latwa zostaja pajaki dlaczego bo dziewczyn jest w ch** i jeszcze troszke na swiecie i zapeniam ze znajdzie sie taka ktora bedzie sie podobac i bedzie tolerowala moze nawet lubila pajaki, a moim zdaniem to exdziewczyna monga gdyby go kochala, to porozmawiala by z nim o tym ze nie lubi pajakow i wkoncu doszli by do jakiegos porozumienia np. mong trzyma pajaki w mniej widocznym miejscu lub w osobnym pokoiku do ktorego ona mogla by nie wchodzic to jest jakies rozwiazanie
-
Nie ważne o co chodzi.... stawianie ultimatum drugiej osobie jest najwiekszym świństwem jakie można zrobić drugiej osobie. Nie ważne czy chodzi o teściową, pająki, czy inny temat. Tak tego nienawidzę, że nie ważne co by było przedmiotem tego ultimatum i tak pewnie bym odeszła.
-
No nie wiesz mysza to nie byl komplement
P.S.Wiesz jaja sobie z ciebie robię
-
Zastanawia mnie gdzie ta dziewczyna miala oczy... "widziały gały co brały":P i z biegiem czasu przekonywała się że to jest cos poważniejszego(i z nią i z pająkami) więc nie mogła mieć do nikogo pretensji. Jeśli tak jej pakjaki nie pasowały to nie powinna wogóle tego zaczynać przewidując że będzie problem:/
Uprawnienia umieszczania postów