-
Re: kobieta a pająki...
ale to nie o to chodzilo dominik1.
chodzilo o to ze Jego Dziewczyna powidziala: pajaki ALBO ja!
a to jest zupelnie co innego co Ty napisales. Jezeli Kobieta WYMUSZA na Tobie wybor tzn ze jest cos nie tak z Nia/z jej Charakterem. Bo "normalna' osoba poszla by na KOMPROMIS.
-
Ale dominik chodzi o to, że jeśli fdziewczyna cię kocha to nie postawi cię przed takim wyborem jak monga. Kobiety się przyzwyczaiły(szczegolnie te lalunie), że wszystko będzie na ich zawołanie. a tak byc nie może. Nigdy nie zrezygnowałbym z moich pupili dla kobiety. Z nimi jestem bardziej zżyty, a pozatym zwierzaki nie beda mi srać nad uchem, że lakier jej na paznokciu odprysnął, a to że nie wie jakie stringi kupić itp. Wiesz chyba o co mi chodzi?:>
-
Archie napisał(a):
> chodzilo o to ze Jego Dziewczyna powidziala: pajaki ALBO ja!
> a to jest zupelnie co innego co Ty napisales. Jezeli Kobieta
> WYMUSZA na Tobie wybor tzn ze jest cos nie tak z Nia/z jej
> Charakterem. Bo "normalna' osoba poszla by na KOMPROMIS.
>
Osoba mająca fobię nie pójdzie na kompromis choćby się wszystko waliło i paliło. Na tym niestety polega fobia. Fobię można wyleczyć ale jest to proces skomplikowany i długotrwały. Dopiero potem można myśleć o kompromisie.
Jeżeli kolega mongothealien chce walczyć to jest to jedyna droga. Chyba że ultimatum jego dziewczyny okazało się dobrym pretekstem do zerwania z nią.
-
itotą miłosci jest całkowita akceptacja drugiej osoby i absolutny brak żądań względem jej... jesli ktoś stawia jakies warunki i czegos żąda to to nei jest miłość. Prosty przykład - kochasz mnie ?? to idziemy do łóżka ..... JA ALBO .... heh - dziecinada
Koniec kropka =]
-
> Osoba mająca fobię nie pójdzie na kompromis choćby się wszystko
> waliło i paliło. Na tym niestety polega fobia. Fobię można
> wyleczyć ale jest to proces skomplikowany i długotrwały.
> Dopiero potem można myśleć o kompromisie.
> Jeżeli kolega mongothealien chce walczyć to jest to jedyna
> droga. Chyba że ultimatum jego dziewczyny okazało się dobrym
> pretekstem do zerwania z nią.
z tego co zauwazylam, nie bylo mowy o zadnej fobii... oczywiscie nie znamy dokladnie sytuacji i trudno jest ja oceniac, ale mongothealien napisal, ze byl z ta kobieta od ponad roku - musiala zatem wiedziec o tych pajakach... moim zdaniem nie jest w porzadku stawiac ukochana osobe przed takim wyborem... jesli to faktycznie fobia, to trzeba ja leczyc i tyle (ma przykra tendencje to poglebiania sie i rozszerzania na inne obiekty) - nie szantazowac...
z drugiej strony nieciekawie musiala sie poczuc, kiedy dowiedziala sie, ze kilka stawonogow jest wazniejszych od niej...
-
mongothealien sam napisał - "arahnofobia wykończyła nasz związek"
-
-
Wiesz kocha nie kocha... ale widziałem jak sie zmienia moja matka w ciągu ułamka sekundy jak zobaczyła vagansa w pudełku i to jeszcze takiego z 7cm z nogami. A fobi niema (to było po prostu troche "zaduże" jak na jej nerwy), to sobie wyobrażam jak musiała "czuć się" dziewczyna monga w obecności kilku ptaszników przez dłuższy czas, w końcu nie wytrzymała i... postawiła ultimatum.
Ps. WIecie co nawet zaczynam sie czieszyć że niemam towarzyszki, to zaoszczędza wiele czasu pieniędzy a teraz jeszcze nerwów... ale wiekszość dziewczyn raczej niema nic do modliszek rzekotek geków itp. problem zaczyna sie przy ptasznikach...
-
no dominik1 dobrze napisał jak jego mama zobaczyła vagansa to och wiem bo to był mój vagans :-)
co do tematu to jesli kocha to wszystko zrozumie a jesli nie to papa
-
Theraphos...szkoda ze o mnie zapomniales;/ ja jestem tu dość sieża ale raczej licze sie do plci żeńskiej co uprawia terrarystykę i lubie pajaki
Uprawnienia umieszczania postów