Strona 4 z 8 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 79

Wątek: kobieta a pająki...

Re: kobieta a pająki...

No ale to jest chamskie, jak ktoś Cie nie chce z powodu twoich "dzieci":P

hej Kamil 15 gdzie ten ksiądz mieszka ?

aagerman to jest ksiadz z mojej parafi
    ma smithi l9 i parahybne l10-l11 :] zobaczyl u mnie na koledzie moje weze i powiedzial ze hoduje hehea

nie odbiegajac od tematu

mongothealien - jak duze masz tunele w uszach ?

kijkowa sytuacja:] ...trzeba sie pocieszac,ze znajdziesz kobitke ktora pokocha Twoje hobby a moze i sama sie w nie wkreci...
    p.s. w moim zwiazku doszlismy do fazy "Tolerancji" pajaczkow i moja kobitka ma nawet swego ulubienca A.metallica
    Pozdrawiam Mongothealien

ponczos
    Guest

Jak zaczynałem z moją, to nie miałem nic.. Teraz jest kilkanaście pająków, skorpy i kumaki a dziewczyna ma swojego boehmeia. ) Tylko się cieszyć. )

P.S. Życzę szybkiego znalezienia bardziej tolerancyjnej kobietki. Pozdrawiam. )

to po ponad roku sie zorientowala? :/ co za sprytna bestia, nie ma co... moze jestem naiwna romantyczka, ale zawsze mi sie wydawalo, ze jak sie kogos kocha - akceptuje sie go calego, z dziwnym hobby wlacznie... tym bardziej, jesli juz od dawna sie o nim wiedzialo...

pajaki, piercing, tatutaze? super! i ze u nas nie ma takich wolnych... ;D

...heh może jestem za mlody na mieszanie się w coś takiego ale ja bym zrezygnował z mojego hobby jak bym naprawde kochał bo jak wszystkie związki miały by sie rozpadac przez takie błachostki toludzkość by wigineła, sory ale ja uwazam ze to śmieszne rozstawac sie z kimś (jesli naprawde coś do siebie czuliscie) z powodu tego że chce sie chodowac kilka pająków, Wiem że hobby to coś wspaniałego ale jeśli ma ono niszczyć coś lepszego od niego to może lepiej sie nad tym zastanowić...

dominik1 dziewczyne znajdziesz nowa ktora to polubi a pajaki zostana i nie bede mialy nic przeciwko zadnej dziewczynie

Pioprek
    Guest

The_Answer , w jakimś złym towarzystwie się obracasz Co babe obchodzi co trzymasz w domu skoro macie po 15 lat... (ja mam 14 ;P)
    Przeciez nie będzie z tymi pająkami na codzień :P
    W moim przypadku, moja pasja przyciąga dziewczyny...;D

...a mnie sie wydaje że mamy odmienną hierarchie wartości... dziewczyna to osoba i jak by nie patrzec zawsze sie z nią milej (no może nie zawsze i może nie zawsze milej)spędza czas niż z jakimś pająkiem... Jak masz świetną dziewczyne rozumiecie sie itd. itp. duperele to nie lepiej czasami się poświęcić zwłaszcza jeśli jedyna przeszkodą aby zwizek był szcześliwy jest jakiś pająk(i)... A dziewczyn które alceptują 8nożnego pupilka w domku czy też nawet zwykła agamke jest naprawde niewiele... czasem sie zdaży że JAKAŚ sie POCHWALI ze widziała w zoo czy też sklepie wielkiego zielonego gekona z kolcami na grzbiecie pazurami długim ogonem i ogólnie był straszny... -wiem z doświadczenia

Uprawnienia umieszczania postów