-
Re: kobieta a pająki...
No ale to jest chamskie, jak ktoś Cie nie chce z powodu twoich "dzieci":P
-
hej Kamil 15 gdzie ten ksiądz mieszka ?
-
aagerman to jest ksiadz z mojej parafi
ma smithi l9 i parahybne l10-l11 :] zobaczyl u mnie na koledzie moje weze i powiedzial ze hoduje hehea
nie odbiegajac od tematu
mongothealien - jak duze masz tunele w uszach ?
-
kijkowa sytuacja:] ...trzeba sie pocieszac,ze znajdziesz kobitke ktora pokocha Twoje hobby a moze i sama sie w nie wkreci...
p.s. w moim zwiazku doszlismy do fazy "Tolerancji" pajaczkow i moja kobitka ma nawet swego ulubienca A.metallica
Pozdrawiam Mongothealien
-
-
to po ponad roku sie zorientowala? :/ co za sprytna bestia, nie ma co... moze jestem naiwna romantyczka, ale zawsze mi sie wydawalo, ze jak sie kogos kocha - akceptuje sie go calego, z dziwnym hobby wlacznie... tym bardziej, jesli juz od dawna sie o nim wiedzialo...
pajaki, piercing, tatutaze? super! i ze u nas nie ma takich wolnych... ;D
-
...heh może jestem za mlody na mieszanie się w coś takiego ale ja bym zrezygnował z mojego hobby jak bym naprawde kochał bo jak wszystkie związki miały by sie rozpadac przez takie błachostki toludzkość by wigineła, sory ale ja uwazam ze to śmieszne rozstawac sie z kimś (jesli naprawde coś do siebie czuliscie) z powodu tego że chce sie chodowac kilka pająków, Wiem że hobby to coś wspaniałego ale jeśli ma ono niszczyć coś lepszego od niego to może lepiej sie nad tym zastanowić...
-
dominik1 dziewczyne znajdziesz nowa ktora to polubi a pajaki zostana i nie bede mialy nic przeciwko zadnej dziewczynie
-
The_Answer , w jakimś złym towarzystwie się obracasz Co babe obchodzi co trzymasz w domu skoro macie po 15 lat... (ja mam 14 ;P)
Przeciez nie będzie z tymi pająkami na codzień :P
W moim przypadku, moja pasja przyciąga dziewczyny...;D
-
...a mnie sie wydaje że mamy odmienną hierarchie wartości... dziewczyna to osoba i jak by nie patrzec zawsze sie z nią milej (no może nie zawsze i może nie zawsze milej)spędza czas niż z jakimś pająkiem... Jak masz świetną dziewczyne rozumiecie sie itd. itp. duperele to nie lepiej czasami się poświęcić zwłaszcza jeśli jedyna przeszkodą aby zwizek był szcześliwy jest jakiś pająk(i)... A dziewczyn które alceptują 8nożnego pupilka w domku czy też nawet zwykła agamke jest naprawde niewiele... czasem sie zdaży że JAKAŚ sie POCHWALI ze widziała w zoo czy też sklepie wielkiego zielonego gekona z kolcami na grzbiecie pazurami długim ogonem i ogólnie był straszny... -wiem z doświadczenia
Uprawnienia umieszczania postów