Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy ... 678
Pokaż wyniki od 71 do 79 z 79

Wątek: kobieta a pająki...

Re: kobieta a pająki...FINAŁ - KOMPROMIS !!!

THX wszystkim.
    Dziś mam dziwny dzień...
    Vagans chciała sprawdzić jak smakuję (udało mi się uciec), jakiś #$%^@! ukradł mi psa !!!
    Nie wiedziałem do kogo zadzwonić, szukałem kogoś, komu mógłbym sie wyżalić i zadzwoniłem do niej.
    O dziwo przyjechała max szybko.
    Doszliśmy do pewnego kompromisu...
    Nie czepia się już pająków (z obrzydzeniem ale udało jej się nawet zrosić terra vagansowej !!!), co ważniejsze: wreszcie zuważyła swoje dziwne zachowania, które były przyczyną narastających napięć i wielu kłótni.
    Widocznie jej jednak na mnie zależało.
    Zobaczę co z tego wyjdzie.
    Dobra, kończę narazie - idziemy szukać mego psa.
    Jeszcze raz dziękuję za wsparcie - nawet sobie nie zdajecie sprawy z tego, jak bardzo mi pomogliście.

Re: kobieta a pająki...

@KaMiL_15: tuneliki mają po 10mm - więcej nie rozciągam.

powodzenia mongo pozdro

Mongo ciesze sie że mogliśmy ci pomóc:] A jak ten któś ci ukradł tego psa? samego go zostawiłes czy jak?

ciesze sie, ze jakos doszliscie do porozumienia... milo czytac o ludziach, ktorzy pokonuja dla innych wlasne leki i slabosci...

powodzenia w szukaniu psiaka... jesli go ukradli, pewnie beda chcieli ci go odsprzedac... :/ oby wrocil do domu caly i zdrowy...

Może to jednak ta jedyna... Powodzenia!!!

Gratuluje i powodzenia !

soltys_szczecin
    Guest

normalnie książke idzie tu napisać hehe

napewno nie było to łatwe ale myśle że zrobiłeś słusznie...przecież twoje hobby to twoje życie, a jeżeli ona nie akceptuje hobby to widocznie nie akceptuje twojej postaci.. myśle że postawiłą ci dość dziecinny warunek... rozumiem zebyś np. był złodziejem, albo pijakiem to by ci mogła powiedzieć - piwo albo ja , no ale takie coś to zupełnie bez sensu jest...

Uprawnienia umieszczania postów