-
Re: kobieta a pająki...FINAŁ - KOMPROMIS !!!
THX wszystkim.
Dziś mam dziwny dzień...
Vagans chciała sprawdzić jak smakuję (udało mi się uciec), jakiś #$%^@! ukradł mi psa !!!
Nie wiedziałem do kogo zadzwonić, szukałem kogoś, komu mógłbym sie wyżalić i zadzwoniłem do niej.
O dziwo przyjechała max szybko.
Doszliśmy do pewnego kompromisu...
Nie czepia się już pająków (z obrzydzeniem ale udało jej się nawet zrosić terra vagansowej !!!), co ważniejsze: wreszcie zuważyła swoje dziwne zachowania, które były przyczyną narastających napięć i wielu kłótni.
Widocznie jej jednak na mnie zależało.
Zobaczę co z tego wyjdzie.
Dobra, kończę narazie - idziemy szukać mego psa.
Jeszcze raz dziękuję za wsparcie - nawet sobie nie zdajecie sprawy z tego, jak bardzo mi pomogliście.
-
Re: kobieta a pająki...
@KaMiL_15: tuneliki mają po 10mm - więcej nie rozciągam.
-
-
Mongo ciesze sie że mogliśmy ci pomóc:] A jak ten któś ci ukradł tego psa? samego go zostawiłes czy jak?
-
ciesze sie, ze jakos doszliscie do porozumienia... milo czytac o ludziach, ktorzy pokonuja dla innych wlasne leki i slabosci...
powodzenia w szukaniu psiaka... jesli go ukradli, pewnie beda chcieli ci go odsprzedac... :/ oby wrocil do domu caly i zdrowy...
-
Może to jednak ta jedyna... Powodzenia!!!
-
Gratuluje i powodzenia !
-
normalnie książke idzie tu napisać hehe
-
napewno nie było to łatwe ale myśle że zrobiłeś słusznie...przecież twoje hobby to twoje życie, a jeżeli ona nie akceptuje hobby to widocznie nie akceptuje twojej postaci.. myśle że postawiłą ci dość dziecinny warunek... rozumiem zebyś np. był złodziejem, albo pijakiem to by ci mogła powiedzieć - piwo albo ja , no ale takie coś to zupełnie bez sensu jest...
Uprawnienia umieszczania postów