-
-
Re: kobieta a pająki...
ja jestem mlody 15 lat ale tez zaczynam miec taki problem bo duzo dziewczyn gdy dowie sie o mojej pasji to nagle przestaje sie ze mna umawiac :|
-
No to co
Zawsze możesz zostać księdzem :P:P:P
-
głupia sprawa:/
jeśli spotykam dziewczynę, którą jestem zainteresowany, to jednym z pierwszych moich pytań jest czy boi sie pająków... nie potrafiłbym zrezygnować ze zwierzaków więc nie chcę się pchać w jakieś związki z góry skazane na klęskę.
-
Eeh, jako kolejna kobieta terrarystka wypowiem sie Postapiłes dobrze. Jesli sie kogoś kocha to zaakceptuje sie wszytko Bedzie dobrze, trzymaj sie. Pozdrawiam
-
nie martw sie Mongo. Wszystko bedzie dobrze. Czas leczy rany. NIestety Twoja Kobieta kazala Ci dokonac wyboru. To tak jak wybrac miedzy Matka a Kobieta.. i co wybrac? ..
Powiem Ci Mongo ze slusznie zrobiles. Sadze ze Ona niezrozumiala nawet dlaczego wybrales terrarystyke.. Jest widocznie zapatrzona w Siebie.. To oczywisicie wazne ale sa granice. Powiem Ci jeszcze cos Mongo. Dokonales wyboru slusznego, mnie Kobieta odrzucila po 4miesiacach bycia razem(ja naprawde mimo wieku 22lata..zakochalem sie..).Zadzwonil do Niej Ojciec i powiedzial: Slonko ja Ci strasznie kocham ale nie chce zebys sie spotykala z takim czlowiekiem jak Artur. Ja Ci znajde kogos lepszego z mojego towarzystwa(a tato jej jest lekarzem,mama dentystka..). Zadzwonila do mnie i zerwala..
Bez zrozumienia nawet! Potem sie obrazila z powodu takiego ze ja na Nia krzyczalem.. ale jak moglem niekrzyczec skoro zlamala mi serce.. niepowiedzialem Jej ze ja kochalem..
i dobrze zrobilem.
Zycze Ci lepszej Osoby u Twego Boku. Niezaslugujesz na takie traktowanie. Nie znam Cie ale po dokonaniu wyboru moge sadzic ze jestes facetem z tych.. myslacych..
-
heaha ja znam ksiedza który hoduje pająki
mongothealien gratuluje dobrego wyboru - zrobilbym tak samo
-
mongothealien poniekąd znam twój ból bo też szukam dziewczyny która by tolerowała i pająki, kolczyki i w moim przypadku jeszcze rower jak narazie poznałem jedną dziewczyne która jezdzi na rowerze i ma kolczyki ale ma arachnofobie więc czekam może kiedys poznam piękną okolczykowaną paną która nie ma arachnofobi i jezdzi na rowerze wiem ze mało możliwe ale moze kiedys... :-P
-
TO NIE PIERWSZ I OSTATNIA W TWOIM ŻYCIU!!!!!!!!!!!!!!!:d:d:d: ( może nastepna bedzie lepsza )
-
NIE PIERWSZ I NIE OSTATNIA!!!!! ( wyrzej mi sie pomylilo)
Uprawnienia umieszczania postów