Strona 3 z 8 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 79

Wątek: kobieta a pająki...

Kunoichi
    Guest

Re: kobieta a pająki...

Theraphos - dopisz do listy Kunoichi :]

mongo - slusznie postapiles
    to jak z dzieckiem przciez jak sie zaczynas z kims umawiac i ten ktos ma dziecko to logiczne jest ze wynikiem ultimatum dziecko albo "ja" bedzie odejscie "ja"

i tak samo jest z zwierzakami hahahahahahah

Podpisano KOBITA

ja jestem mlody 15 lat ale tez zaczynam miec taki problem bo duzo dziewczyn gdy dowie sie o mojej pasji to nagle przestaje sie ze mna umawiac :|

No to co
    Zawsze możesz zostać księdzem :P:P:P

głupia sprawa:/
    jeśli spotykam dziewczynę, którą jestem zainteresowany, to jednym z pierwszych moich pytań jest czy boi sie pająków... nie potrafiłbym zrezygnować ze zwierzaków więc nie chcę się pchać w jakieś związki z góry skazane na klęskę.

Eeh, jako kolejna kobieta terrarystka wypowiem sie Postapiłes dobrze. Jesli sie kogoś kocha to zaakceptuje sie wszytko Bedzie dobrze, trzymaj sie. Pozdrawiam

nie martw sie Mongo. Wszystko bedzie dobrze. Czas leczy rany. NIestety Twoja Kobieta kazala Ci dokonac wyboru. To tak jak wybrac miedzy Matka a Kobieta.. i co wybrac? ..
    Powiem Ci Mongo ze slusznie zrobiles. Sadze ze Ona niezrozumiala nawet dlaczego wybrales terrarystyke.. Jest widocznie zapatrzona w Siebie.. To oczywisicie wazne ale sa granice. Powiem Ci jeszcze cos Mongo. Dokonales wyboru slusznego, mnie Kobieta odrzucila po 4miesiacach bycia razem(ja naprawde mimo wieku 22lata..zakochalem sie..).Zadzwonil do Niej Ojciec i powiedzial: Slonko ja Ci strasznie kocham ale nie chce zebys sie spotykala z takim czlowiekiem jak Artur. Ja Ci znajde kogos lepszego z mojego towarzystwa(a tato jej jest lekarzem,mama dentystka..). Zadzwonila do mnie i zerwala..
    Bez zrozumienia nawet! Potem sie obrazila z powodu takiego ze ja na Nia krzyczalem.. ale jak moglem niekrzyczec skoro zlamala mi serce.. niepowiedzialem Jej ze ja kochalem..
    i dobrze zrobilem.
    Zycze Ci lepszej Osoby u Twego Boku. Niezaslugujesz na takie traktowanie. Nie znam Cie ale po dokonaniu wyboru moge sadzic ze jestes facetem z tych.. myslacych..

heaha ja znam ksiedza który hoduje pająki

mongothealien gratuluje dobrego wyboru - zrobilbym tak samo

cyclosternum
    Guest

mongothealien poniekąd znam twój ból bo też szukam dziewczyny która by tolerowała i pająki, kolczyki i w moim przypadku jeszcze rower jak narazie poznałem jedną dziewczyne która jezdzi na rowerze i ma kolczyki ale ma arachnofobie więc czekam może kiedys poznam piękną okolczykowaną paną która nie ma arachnofobi i jezdzi na rowerze wiem ze mało możliwe ale moze kiedys... :-P

TO NIE PIERWSZ I OSTATNIA W TWOIM ŻYCIU!!!!!!!!!!!!!!!:d:d:d: ( może nastepna bedzie lepsza )

NIE PIERWSZ I NIE OSTATNIA!!!!! ( wyrzej mi sie pomylilo)

Uprawnienia umieszczania postów