-
Re: kobieta a pająki...
mongothealien - tak samo bym postąpił w Twojej sytuacji. Jeśli miałbym wybierać to na pewno bym się nie zmienił i nie zresygnował z tego hobby... a raczej z pasji, bo bez tych zwierząt nie da się już normalnie żyć
-
@All: THX za wsparcie - w życiu bym nie pomyślał, że komuś aż tak przeszkadzają pająki...
idę na piwko.
jutro napiszę dalszą część historii...
-
jak miala arachnofobię to co jej przeszkadzała jaszczurka??
nie przejmuj sie - to zła kobieta była
-
Właśnei zła kobieta , maiłem podobna sytuacje ale oczywiscie nie pozbęde sie zwierzaków :P
-
kurde a myslalem ze to tylko mi sie zdazylo moja przyszla zona powiedziala ze jak bedziemy mieszkac razem to nie chce widziec pajakow w domu a ja tylko przytakuje glowa i mowie dobrze kochanie dobrze ale teraz zaczynam sie nad tym zastanawiac co bedzie jak bedziemy mieszkac razem .. do tej pory odbieralem to na zarty ale po tej historii zaczynam sie niepokoic
-
Przykro mi mongo ona poprostu nie byłą ciebie warta:] skoro nie rozumiała twojego hobby.
-
Zapomniałem dodac:P : mongo nie wiedziałem ze masz az tyle kolczyków
-
Ja jestem kobieta, ale tez sie wypowiem - jezeli stawia sie przed ukochana osoba wybor: hobby albo ja, to nie jest to milosc. Ja wlasnie jestem taka "stara" - mam 27 lat, a moj maz 29. Oboje akceptujemy nasze hobby (zreszta, mamy bardzo podobne charaktery) - ale to nie tylko o hobby chodzi.
Jestem zdania, ze lepiej sie rozstac wczesniej, niz pozniej sie rozwodzic i skakac sobie do oczu. Po swoim przykladzie wiem, ze nawet tzw. Staruchy znajduja swoich partnerow - takich wyjatkowych. Jakby moj maz nie mial fioła na punkcie pajakow i zwierzat w ogole, to nie bylby dzisiaj moim mezem. Trzymaj sie i dwubrew do gory!
-
Tak sie ostatnio zastanawiałem dlaczego tak mało kobiet interesuje sie terrarystyka(moge sie mylić). Na forum działa chyba tylko kilka kobiet (nie wiem ile dokładnie ale 3 napewno: Meg11, Awikularia,Double). Jak myślicie dla czego??
-
Jakie ja mam szczescie ze moja kobieta nie tylko toleruje ptaszniki i inne robactwo ale nawet jej sie podoba i sama conieco hoduje
Uprawnienia umieszczania postów