-
Re: Wypowiedzcie sie (boa)
ten chlop ma TUPET i tyle.. nie dawaj mu nawet pajakow/zbozowki bo bedzie pewnie tak zle jak z Twoim(powtarzam Twoim) Boa..
moze nie to zebym sie na niego wkurzyl i zerwal kontakt ale wypersfadowalbym mu slownie co Ty uczyniles dla zwierzaka a czego ZANIEDBAL ten glupiec !
Fakt ze wydales duzo pieniazkow powinien byc dla NIEGO zrozumiale ale jak widac nie wiec uczyn jak radza Ci koledzy na forum. Cwaniak szukal frajera ktory bedzie jezdzil po lekarzach/dzwonil itp a sam nie ruszy palcem. Skoro niepotrafi sie zaopiekowac wezykami to NIE musisz mu oddawac zwierza.
Jesli Ci sie polubownie nie uda, mozna to zrobic inaczej (niekoniecznie sila fizyczna)
-
Szkoda że tak daleko mieszkasz,chętnie bym go przepytał z boksu... Ten gościu nie zasłużył na to by miec jakiekolwiek zwierzę więc niech spada
-
ja najchetniej zrobił bym sobie z tego gostka strzelnice i napierdzielał do niego z beryla(czekała by go szybka smierc w przeciwiństwie do tej jaka by sprawił tym węzom gdyby zostały u niego trochę dłużej)
-
Ciekawe, czemu go tak zaniedbał.. Dostała węża z free, kosztowało ją to dużo, ale on upadł na łeb chyba z tymi 300zeta.
-
Od kwoty, ktora chce odlicz poniesione przez Ciebie koszty leczenia, telefonow, itp. Powiedzmy jakies 300 zlotych
Pozdrawiam,
Piotrek
-
Sądzę, że wydała ponad 300zł .
Takich ludzi powinno się zamykać.
-
Weza nie oddawaj. Co do wymiany to daj mu tylko pajaki, ale nie zbożówke, widac ze gosc sie wogole nie zna i nie obchodzi go los zwierzaków.
-
dzieki.... mam fotki tej samicy (troche niewyrazne), postaram sie je zeskanowac i wrzucic tutaj.... zaczyna sie robic ladna....
-
Azzu co ty gadasz , dać coś kolesiowi żeby znowu to zaniedbał? Bo koleś ma zachcianke i dziewczyna czuje się zobowiązana? Ja bym mu jeszcze za kare pół litra roztoczy do uszu wsypał za kare...:/
-
To ta samica (widac na tym zdjeciu blizne w polowie ciala)
Uprawnienia umieszczania postów