-
Jak przekonać rodziców na węża???!!!
Moi rodzice nie pozwalają mi kupić węża
Nie chodzi tu o kasę, lecz o to że oni uważają że jest to mi po prostu niepotrzebne!!!
Jak ich przekonać?
Błagam pomóżcie...
-
Re: Jak przekonać rodziców na węża???!!!
Każdy człowiek jest inny i dlatego nie ma uniwersalnych argumentów za...Moim zdaniem musisz ich po prostu "katować" aż się zgodzą....Ja miałem taki sam problem z psem,w końcu ojciec sam kupił i po problemie.Pozdrawiam i powodzenia
-
ja znam jeden z dobych sposobów poprostu kub sobie węża przed urodzinami daj koledze i powiedz zeby Ci go niby dal jako prezent przecierz prezentów sie nie odmawia ...
-
Jak masz kase,to powiedz rodzicom,że to TWOJA kasa i mają się odwalić od tego co ty ZANIĄ kupujesz.
-
Tak tylko na razie mam 15lat i mieszkam w ich domu.
Chyba spróbuję z tym pomysłem na urodziny
-
hehe prezenty to najlepsza rzecz wiele rzeczy tak załatwiłem... :P
-
Na moich rodziców działa chyba tylko jeden argument - oceny. Spróbuj wykazać się czymś w szkole i powiedz:
-Słuchajcie, dostałem szóstkę.
-To bardzo dobrze
-No, a mogę kupić sobie węża?...
Możesz im też mówić bez przerwy jakie to fajne i mało kłopotliwe zwierze (chociaż raczej to nie do węża...) i że sam będziesz się nim dobrze zajmował itd., a może po kilku miesiącach się zgodzą.
Uwaga! Lepiej to działa jednocześnie.
-
Rodzice to odwieczny problem;D Najlepiej powiedz, że kolega mudi oddać węża, a ty powiedz rodzicą, że wziołeś na czas kiedy on nie znajdzie kogoś kto zabierze węża. Rodzice go pokochają i już bedziesz miał:P
-
-
Powiedz, że nie ma kupca na terra :P
Uprawnienia umieszczania postów