Hehe ze niby co mam pojechac na drugi koniec Polski i powiedziec Ci to w oczy [rotfl]
Wcale sie nie chowam za komputerem - nie nadinterpretuj sobie.Nie jestem 16 smarkaczem co jest chojrak przez neta :]Hmm no tak psia karma potrafi wazyc 50 kg :] i do tego trzeba odpowiadac na pytania upierdliwych klientow i zeby bylo fajniej to wsrod nich trafiaja sie tacy jak ten zarozumialy Samael co to pozjadal wszystkie rozumy swiata :] Przestan sie nad soba uzalac,bo to nawet nie jest smieszne tylk o wrecz zenujace :] O ciezkiej pracy nie musisz mi nic mowic i nie jestes w tym kraju jedyna ktora z przeproszeniem "zapierdala" na kawalek chleba.Jak mowilem prace zawsze mozna zmienic :] Wcale moja wiedza nie opiera sie na jednej ksiazeczce,ale jak zwykle wybiorczo traktujesz moje wypowiedzi :]Seria Hobby to byl tylko przyklad - nie bierz wszystkiego do siebie :]

Amaranta napisał(a):

> Nikt
> tu nie odwala mojej pracy bo pajakiem sie zajelam zanim
> ktokolwiek cos napisal. Sorry ale od tego forum nie warto
> oczekiwac pomocy

Widzisz jednak mozna sobie poradzic:] Jak pisalem wczesniej - dla chcacego nic trudnego :] Oczekiwac pomocy mozna,ale raczej na konkretne problemy,a nie zawracac ludziom glowe rzeczami prostym.Rzeczami,ktore moim zdnaiem sa Ci niezbedne do wykonywania Twojej pracy.Jednak w naszym kraju jest powszechny "tumiwisizm" czego dowodem sa watki takie jak ten.Takie watki pojawia sie co jakis czas udowadniajac ,ze 3/4 z was sprzedajacych sa kompletnymi ignorantami.Prawda jest okrutna czy Ci sie kochana podoba czy nie :]