-
Re: tragedia
W jednym ze sklepów zool w tychach (k. katowic) w terra mieszkała sobie młodziutka agama błotna i miała tam taki niewielki basenik z wodą i... od kilku tygodni rozkładającymi sięświerszczami pokrytymi pleśnią i innym syfem. Słodziutko... wielokrotnie prosiłem pracownika zeby zmienił tej agamie wodę i tylko słyszałem ze za moment. Któregoś pięknego dnia ( po kilku dniach nieobecności ) przychodzę i agamy nie ma. Jak sie dowiedziałem od kolezanki ktora tam pracuje - agama zdechła i zawet nikt tego nie zauwazyl, byla sztywna a najlepsze jest to ze szef sklepu kazał ją martwą spowrotem wsadzić do terra i tak sobie do wieczora lezała martwa agama dopuki jej ( cytuję ) "główka nie opadała na bok i było juz widac ze nie zyje". Szef kazał wszystkim mówić ze agamę ktoś kupił. No i narazie nie moge go zjebać bo kolezanka bedzie mila walki ( choc itak juz ma, bo ona i drug pracownik maja podzielony sklep i jej nie wolno nic roszac przy terrariach ) Zgroza. Jak tylko nadarzy się okazja to tego *uja tak zbesztam ze nie bedzie wiedział kiedy sie urodził. wrrr...
Kasumi - opisz proszę gdzie jest ten zoologiczny, bo mam wielką ochotę go odwiedzić ]:> moze wyniose z tamtąd darmowe zwierzatko... jak nie wytrzymam
Uprawnienia umieszczania postów