-
Ucieczka i powrót irmini L7
A więc trzymałem tego delikwenta w dość małym pojemniku (po butelce),bo miałem zamiar niebawem go przenieść. No i wstałem rano, zjadłem śniadanie i wpadłem na doskonały pomysł- posprawdzać, czy wszystkie zwierzaki są na miejscu... zaglądam do irmini... a tam pusto! Okazało się, że pajączek urządził sobie nocną eskapadę... Jak zwykle qrcze sprawdziło się prawo Murphy'go. Naszczęście mam drzwi w pokoju i nie musiałem się spieszyć z szukaniem uciekiniera. Próbowałem go bezskutecznie szukać pare razy i postanowiłem zaprzestać procederu (bo i tak się znajdzie prędzej, czy później). Skończyło się wszystko na tym, że biorąc pojemniki z pająkami, mało się nie zesr..... ze strachu jak zobaczyłem wielką włochatą szczotę koło mojej ręki, kiedy przekręciłem pojemnik...
Trochę przydługie ale mam nadzieję, że doczytaliście do końca
-
Re: Ucieczka i powrót irmini L7
heh to sie historia skonczyła Happy Endem możesz sie cieszyc
-
o qrcze tez bym sie przestraszyl niesamowicie :/
a tak na marginesie jak wyglada pojemnik po butelce :|
-
pisząc szczote masz na myśli jamnika szorstkowłosego? xD
-
Pojemnik po butelce- wziąłem kawał butli i przeciąłem u góry, następnie dodałem zamknięcie według własnej koncepcji... i tak otrzymałem pseudofaunaboxa.
-
O stary w taki faunabox nie wsadzil bym nawet kedziorka co przez cale zycie 5 cm przeszedl :P
-
No tak ,bo pewnie trzymasz pewnie swojęgo KĘDZIORKA L3 w terra 100=100=100.
-
-
o kilometrach
Uprawnienia umieszczania postów