-
Uciekł mi świerszcz !!!!
Uciekł mi 1 świerszcz. Dzis rano myjąc się w łazience usłyszałem jego granie... siedzi pod wanną co mam zrobic?!?!?!?! Nie licze na odzyskanie go, aby go zlikwidowac.
-
Re: Uciekł mi świerszcz !!!!
Poszczuj do pajakiem... A co jeden swierszcz ci przeszkadza? Nastroj swoim graniem stworzy i tyle. Ja bym zostawil, za pare tygodni sam zdechnie (o ile wczesniej go nic nie zje).
-
dokładnie... nie ma sie co bać sam zdechnie a jeżeli nie chcesz zeby starszy po prostu go usłyszeli czy coś w tym stylu to może psiknij pod wanne jakimś brisem to go strujesz
-
Boże! Mi uciekły kiedyś 2 świerszcze i nic nie było . za kilka tygodni sam zdechnie.
-
mi kiedyśuciekl i wszedł pod błazerie i cala noc grał :| mi to nie rzeszkadzało w sumie ale starzy banie ryli ;]
-
Świerszczem nie masz się co martwić. Jak bardzo chcesz zlikwidować go jak najszybciej to go złap w rękę. Albo jak masz jakiś podbieraczek do rybek to tym go wyciągnij i później zrób z nim co chcesz. Ja na twoim miejscu bym tak zrobił.
-
odkurzacz?
-
moi rodzice sie juz przyzwyczaili ze swierszcze uciekaja... do tego jest najlepszy kot: znajduje i oszolamia swierszcza a matka lapie i juz chwile pozniej swierszczu w sloiku wraca do mnie do pokoju
-
Człowieku, co ci po 1 świerszczu ?? mi ciągle jakis świerszcz gdzieś zwiewa, najlepiej zrób tak jak ja robie i tak jak radzi Gdanszczanka czyli - uzyj KOOOOOOOOOTA !!
-
No mi wlasnie tez ,,chyba,, uciekla JEDEN swierszcz Na poczatku wystraszylem sie jak cholera, ale pierwszy szok juz minal i teraz mysle na trzezwo (LOL)
Uprawnienia umieszczania postów