Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Uciekł mi świerszcz !!!!

Uciekł mi świerszcz !!!!

Uciekł mi 1 świerszcz. Dzis rano myjąc się w łazience usłyszałem jego granie... siedzi pod wanną co mam zrobic?!?!?!?! Nie licze na odzyskanie go, aby go zlikwidowac.

Re: Uciekł mi świerszcz !!!!

Poszczuj do pajakiem... A co jeden swierszcz ci przeszkadza? Nastroj swoim graniem stworzy i tyle. Ja bym zostawil, za pare tygodni sam zdechnie (o ile wczesniej go nic nie zje).

dokładnie... nie ma sie co bać sam zdechnie a jeżeli nie chcesz zeby starszy po prostu go usłyszeli czy coś w tym stylu to może psiknij pod wanne jakimś brisem to go strujesz

Boże! Mi uciekły kiedyś 2 świerszcze i nic nie było . za kilka tygodni sam zdechnie.

mi kiedyśuciekl i wszedł pod błazerie i cala noc grał :| mi to nie rzeszkadzało w sumie ale starzy banie ryli ;]

Chyra
    Guest

Świerszczem nie masz się co martwić. Jak bardzo chcesz zlikwidować go jak najszybciej to go złap w rękę. Albo jak masz jakiś podbieraczek do rybek to tym go wyciągnij i później zrób z nim co chcesz. Ja na twoim miejscu bym tak zrobił.

odkurzacz?

moi rodzice sie juz przyzwyczaili ze swierszcze uciekaja... do tego jest najlepszy kot: znajduje i oszolamia swierszcza a matka lapie i juz chwile pozniej swierszczu w sloiku wraca do mnie do pokoju

chrzanu
    Guest

Człowieku, co ci po 1 świerszczu ?? mi ciągle jakis świerszcz gdzieś zwiewa, najlepiej zrób tak jak ja robie i tak jak radzi Gdanszczanka czyli - uzyj KOOOOOOOOOTA !!

No mi wlasnie tez ,,chyba,, uciekla JEDEN swierszcz Na poczatku wystraszylem sie jak cholera, ale pierwszy szok juz minal i teraz mysle na trzezwo (LOL)

Uprawnienia umieszczania postów