Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: Padla mi versi L1 lub L2

Padla mi versi L1 lub L2

Cholera..
    jestem wsciekly. Od okolo 2miesiecy nie zrzucala wylinki. I wlasnie przestala sie ruszac.
    Temp byla stala 27, wilgotnosc takze.
    Tak musialo byc widocznie.
    pozdraiwam Wszystkich

Re: Padla mi versi L1 lub L2

aż boje sie zapytać... w jakiej pozycji ją znalazłes ? Mam nadzieje że nie na plecach

siedziala na malym kameniu. Szkoda..

hehe moja jest L3 - straszniue malo sie rusza :/ jesc nei chce - wylinke miałą 3 tyg temu :/ nieiwem jakis gópi ten pajak

soltys_szczecin
    Guest

własnie wróciłęm z poczty z paczuszką z krakowa - były w niej 2 Geniculatki L1 .... niestety po odpakowaniu solidnie zapakowanej przesyłki odkryłem ze pajączki najprawdopodobniej nie zyją .... nie ruszają sie WOGOLE - są całe sztywne . nie lezały na plecach - siedziały z normalnym rozstawem nog - ani podkurczonym ani wyprostowanym . po prostu siedzą i sie nei ruszają .. nawet jak je ,,sturlałem" z bibułki to w tej pozycji sie przeturlały .. zupełnie jak by były zamarznięte na kamień .... postawiłęm je w bardzo ciepłym miejscu i czekam .... ale nie robię sobie nadzieji =[ - macie jakies sugestie ??

wepchales sie w post :P
    Ja mialem wlasnie to samo z versi. Nie obudzi sie juz juz Twoja geniculata/y.
    Identycznie mi "zastygla". Niestety nic nie poradzisz. Ciepelko tez nic nie da.A u mnie miala b.dobre warunki.

po drugie Ktos Ci wyslal pajaka poczta? :| przeciez jest strasznie zimno!

Przykro mi bardzo

soltys_szczecin
    Guest

przesyłka byłą naprawde dobrze zapakowana - w folie termiczną i owinięta bardzo grubą warstwą papierów. Niestety poczta polska po raz pierwszy mnie zawiodłą i z przesyłki priorytetowej zrobili sobie przesyłke priorytetową + gratis 36 godzin czekania w zimnym przydworcowym magazynie ... Gdyby przesyłka dotarła w terminie to jestem pewien ze by przezyły ! Bo w identycznych warunkach z drugiego konca polski sciągałem 3 kędziuchy i wszysciutkie przezyły - ale nie było tych 36 godzin w ,,ogrzewanym" atmosferycznie magazynie :/

Tez czekam na przesylke i dzisiaj nie dotarla. A chcialam mezowi kupic pajaki pod choinke. Nie robie sobie nadzieji, jutro pewnie dojda, tyle ze sztywne... :/ Eh, ta nasza poczta, tez bede miala gratis w postaciu kilkudziesieciu godzin :/

Uprawnienia umieszczania postów