Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: Padla mi versi L1 lub L2

soltys_szczecin
    Guest

Re: Padla mi versi L1 lub L2

hmmmm - a istnieje jakas mozliwość ubiegania sie o zwrot zawartości paczki ?? ... przecież jakby nie patrzec, jej zawartośc uległa uszkodzeniu !. Pod ,,pretekstem" tego priorytetu robią se jakies jaja ?? Kurde no .... z 24 godzin zrobiło sie ,,troche" dłużej .... i własnie przez to pajączki padły !

BOOBO
    Guest

Dzisiaj przyszedl do mnie pajak i tez sie nie ruszal. Byl przez godzine w cieplym miejscu i juz chodzi normalnie. Mysle ze ci nie zdechna te geniculatki

soltys_szczecin
    Guest

A tez był taki sztywny ze normalnei sie przetaczał jak kamień z nieruchomymi sztywnymi nogami ??

BOOBO
    Guest

Tak jeszcze bralem i go z pojemnika wyrzucalem na pokrywke na reke wzialem i nic sztywny jak kamiec jak zamrozony. Ale byl 1 godzine w cieple i teraz lata po pojemniku jak szalony A na poczatku myslalem ze is death ale dotknalem go i zobaczylem ze rusza noga i jest dobrze przelozylem go do pojemnika i.........

heh jak mozesz zadac zwrotu jak podpisujesz papierek na ktorym jest napisane ze:

- nie wysylasz zwierzat
    - ani nic co zagraza zdrowie czy jakos tak

wiec lamiesz teoretycznie 2 pkt. jeszcze Cie do sadu podadza ;]

KTO WYSYLA W TAKA POGODE PAJAKi??? jest zimno ja bym sie bal nawet z foliami termicznymi.

POZDRAWIAM.

Tylko uważajcie na zbyt szybkie przełożenie pająka z bardzo zimnego pojemnika do "bardzo ciepłego miejsca" bo to chyba go dobije, dajcie czas na powolne wyrównanie sie temperatury.

Pajaczki przyszly dzisiaj do mnie cale, zdrowe i bardzo zwawe - doslownie wybiegly po otwarciu pojemnikow. Tak wiec prezenty uratowane .

soltys_szczecin
    Guest

heh - u moich tez wydaje mi sie ze coraz lepiej .... ruszają juz nogami . wygląda jakby po wolutku, powolutku dochodziły do siebie .. postawilem w cieplym miejscu, nalałem troche wody na torf i lezały tak całą noc i dzis juz jakby lepiej .. ale dalej takie jeszcze niemrawe :/

BOOBO
    Guest

NIe martw sie , wylecza sie same. To tak jak czlowiek ma kaca, zanim mu przejdzie to minie 2 dni moze nawet wiecej.

to dobrze ze przezyly te geiniculaty.
    WESOLYCH SWIAT ! ! !

Uprawnienia umieszczania postów