-
Re: Lasiodora Parahybana
ja pierdykam, masz 3 pająki i nie widziałeś nigdy procesu linienia albo wylinki ?? Stary żałuje tej twojej metallicy bo mogła zyć a trafiła pewnie na śmietnik. Wylinki trwają po KILKANAŚCIE godzin, czsem samo przygotowanie może trwać 2-3 godzin, ja tak miałem w przypadku vagansa.
-
no co Ty Daro ;]] nie rob takich rzeczy typowo widac ze ta lasidora lnieje. :-) nie najezdzajcie tak na Dara, gosc nie dawno zaczal interesowac sie pajakami, ma na swoim koncie kilka sukcesow. Ale fakt ze pomyliles lnienie ze smiercia ;]
Pozdrawiam.
-
"...czy jest jakas choroba która przenosic sie miedzy pajakami bo niechce reszty pupilów swoich stracić"
Czy to zdanie oznacza ze trzymasz te pajaczki w jednym terra?? A tak wogole to ladna ta Twoja parachybanka. Szkoda zeby wyladowala na smietniku.
-
nie no - gratuluje wiedzy :/
pewnie napiszecie zeby dac mu spokój ale kurw* no jak nie można wiedziec co sie dzieje z pająkiem :/ DARO NIE CZYTALES FAQ MADA FAKA ???
-
rozumiem, kazdy kiedyś zaczynał, ale takie cos uważam za szczyt głupoty i bezmyślności. jak można kupić sobie pajaki nie wiedząc praktycznie NIC (bo linienie uważam za jedną z najelemntarniejszych rzeczy w życiu pajaka) o tych zwierzakach?? czytajc po raz pierwszy tego posta liczyłem na to, że na końcu będzie napisane "to oczywiście żart" ... niestety, to prawda.
przed kupnem swojego pierwszego kędziorka równo 3 miechy ryłem ostro po polskim(a wtedy było spoooro mniej stron z informacjami) i zagranicznym necie czytając wszystko co znalazłem.
nie rozumiem jak można byc takim ignoranetm:/
-
no cóż, człowiek uczy się na błędach, ale taki błąd to boli przez całe życie :/
ale dobra, zejdźmy już z kolesia.
Żal mi takiej głupoty, ale jak można nie wiedzieć o wylince... ?? (dobra nie ważne) :]
-
Ja stane w obronie Dara Wiec tak gosc : Zamienil gekony lamparcie za pajaki, dostal same duze sztuki. jak wiemy duze sztuki nie lnieja czesto wiec mogl tego nie widziec! wiem ze to blad karygodny, ale nie jedzcie tak na niego po co ma sie zniechecic. Mozliwe ze to 1 wylinka jaka widzial. Bo pajaki ma od niedawna. Ostatnio dopuszczal regalisy z pozytywnym skutkiem. Ciekawe czy wiekszosc z was ma takie sukcesy? ehh. a Ty black_deatch uwazaj na slowa bo za bardzo poplynales to nie podworko i pewnego pieknego dnia mozesz zakonczyc swoja kariere.
Pozdrawiam.
-
heh - no dobra - Daro, co zrobiłeś ze ,,zwłokami" parahybanki ??
-
Dobra, Daro dostal nauczke, do konca zycia zapamieta, ze jak pajak lezy na plecach, na dywaniku z pajeczyny to linieje, a nie zdycha. Bije sie teraz w piersi i wyraza skruche, czytajac wypowiedzi. Juz dajmy mu spokoj.
Daro, poczytaj troszke o swoich podopiecznych.
Ziu, dopuszczenia i kopulacja to zaden sukces, sukces jest wtedy, kiedy z kokonu wychodza uksztaltowane pajaczki .
-
Awi ma rację. Zamykam wątek.
Uprawnienia umieszczania postów