-
Re: wodospady
tez mam w planach maly wodospad tylko jeszcze nie wybralem z czego zrobie tylnie scianki
-
Ma ktos może jakies porady??
Juz terra zbudowane ,teraz właśnie najtrudniejsze przede mną -wodospad. Wiem ,że zrobie z takich ciemnych łupków skalnych tylko zastanawiam się pod jakim nachyleniam bedzie spływała woda. I czym wyłozyć basenik na dole?? gips czy cement będą chłoneły wilgoć więc co najlepiej??
-
tylko ze to hagen wiec napewno warto zainwestowac
ja mam zarowke w terra EXO TERRA zaplacilem 22 zl i jak na razie jest bardzo dobrze
-
exo robi fajne rzeczy tylko ze strasznie drogi jak chca za duza miske jakies 70zl to juz jest przesada wyobrazam sobie ile beda chcieli za wodospad: )
-
Jeżeli masz możliwość skontaktuj sie z Łukaszem z Biofila. www.biofil.pl. Lepiej osobiście trzeba by skoczyć do krakowa, facet ma taki swój patent na wodospady, trzeba to zobaczyć w natuże albo na jego rysunkach. Całość techniczna to zn pompka, grzałka, wymiana wody są całkowicie poza terra. Więc poza zasięgiem zwierzaków a i dostęp jest uproszczony. Polecam uzgodnioną telefonicznie wycieczkę do krakowa.
-
Uprawnienia umieszczania postów