Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: wodospady

Re: wodospady

tez mam w planach maly wodospad tylko jeszcze nie wybralem z czego zrobie tylnie scianki

<anolis>
    Guest

Ma ktos może jakies porady??
    Juz terra zbudowane ,teraz właśnie najtrudniejsze przede mną -wodospad. Wiem ,że zrobie z takich ciemnych łupków skalnych tylko zastanawiam się pod jakim nachyleniam bedzie spływała woda. I czym wyłozyć basenik na dole?? gips czy cement będą chłoneły wilgoć więc co najlepiej??

tylko ze to hagen wiec napewno warto zainwestowac
    ja mam zarowke w terra EXO TERRA zaplacilem 22 zl i jak na razie jest bardzo dobrze

exo robi fajne rzeczy tylko ze strasznie drogi jak chca za duza miske jakies 70zl to juz jest przesada wyobrazam sobie ile beda chcieli za wodospad: )

Łukasz U.
    Guest

Jeżeli masz możliwość skontaktuj sie z Łukaszem z Biofila. www.biofil.pl. Lepiej osobiście trzeba by skoczyć do krakowa, facet ma taki swój patent na wodospady, trzeba to zobaczyć w natuże albo na jego rysunkach. Całość techniczna to zn pompka, grzałka, wymiana wody są całkowicie poza terra. Więc poza zasięgiem zwierzaków a i dostęp jest uproszczony. Polecam uzgodnioną telefonicznie wycieczkę do krakowa.

<anolis>
    Guest

Dzieki..

Uprawnienia umieszczania postów