-
pinka
Właśnie dałem pinkę mojemu pająkowi, nastąpił atak a potem gwałtowna ucieczka pajaka, zastanawialem sie dlaczego, a tuwidze ze pod pajakiem zrobiła się dość duża przezroczysta kropla, a w robaku zostalo coś czarnego - tak, ząb jadowy. Jakie są szanse że przeżyje? Jest L2. achai jużprzestało zniego cieknąć.
-
Re: pinka
jestes pewny ze zlamal sie zab??
bo jesli byl dlugo po wylince to raczej nie mozliwe a ta kropla to pewnie jad ;D
-
Napewno ta kropla to kropla jadu, a co do zlamanego zeba to moze paja byl swiezutko po wylince (chociaz jego instynkt nie powinien kazac mu atakowac).
-
-
-
atak i "ucieczkę" obserwuję częto u swoich pająków, ale i tak później zjadają robale.
wg mnie niema szans, żeby pająk L2 zrobił dużą kroplę jadu. pinki mają tendencję do "wyciekania". przy naruszeniu ich ciała wycieka spora ilość przejżystego płynu.
jeśli to czarne to w ogle ząb to z jednym też powinien przezyć i po kilku wyl zregenerować.
-
wiec pafcio wypadl mu zab??
-
wyjąłem tą pinkę i był w niej czubeczek zęba.... ale juz nie cieknie z niego nic, zaczął poprawiać nawet pajęczyne wiec powinno być z nim dobrze mam racje?? a i kiedyy moge go nakarmić? musze troche odczekać czy moge mu dać ??
Uprawnienia umieszczania postów