Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: brak doświaczenia z hodowlom jaszczurek dzeinych LEGWAN

ŁŁŁsy
    Guest

Re: brak doświaczenia z hodowlom jaszczurek dzeinych LEGWAN

sorry za moje błędy, chciałem jak naj lepiej

WaRiaT_1986
    Guest

A WORD od czego jest? Od tak sobie?

A może zostawicie go w spokoju co???????? Chłopak się stara jak może wy się go czepiacie! Wiecie coś o nim? Nie więc dajcie mu spokój! Nie znacie jego pochodzenia ani czy jest chory itd. Powinniście się wstydzić! Lepiej popatrzcie na swój sposób wypowiadania się poprawcie go (chodzi mi o ten typu cześć k.. co k.. słychać?) ,a potem ewentualnie grzecznie możecie się spytać dlaczego tak niegramatycznie napisał! A nie w na niego naskakujecie! Wstyd dla Polski ,a w szczególności dla was!Myślałem że to jakieś niedorośnięte Leppery się go czepiają a tu dorośli męrzczyźni po 20 lat wstyd!!!!!

A ty myślisz że każdy ma czas i umiejętności żeby z worda korzystać? I myślisz że każdy wie że istnieje tam coś takiego jak korekta tekstu i że w ogóle istnieje word? Myślisz że każdego stać na oryginalny pakiet z wordem? Zastanów się nad tym!Facet 3 razy pisał wam że się stara i lepiej nie umie! Może jest chory a wy na niego nalatujecie jak by wam matki pozabijał naprawdę jak tak ma wyglądać szacunek do drugiego człowieka w Polsce to ja się nad wyjazdem zacznę zastanawiać:] ! To co napisaliście to wstyd dla was i dla waszych rodziców że tak was wychowali że nie wiedząc nic o człowieku oceniacie go i jego czyny! To że wy nie robicie błędów nie upoważnia was do krytyki innych osób których nie znacie! Pozdrawiam

etykieta istnieje i mozna napisac 3 razy wolniej a dokladniej bo nie zawsze czlowiek moze rozkodowac te szyfry!

fakt moze byc chory i tu mi troche glupio, jak tak to sorry.
    ale z 2 strony watpie zeby byl chory i hodowal np. kameleony co do latwych nie nalezy.

Wiesz ziu może ktoś być tak dobrym człowiekiem że mu pomaga !Trzeba wziąść wszystko pod uwagę !Może miał niedaj Boże wypadek ? A zresztą niegdybajmy i zakończmy temat zrobiliście jak uważaliście ja powiedziałem swoje zdanie!

ŁŁŁsy
    Guest

możesz mi nie wierzyć że hoduje kameleony ani inne gatunki gadów.A ty myślisz że umiesz dobrze pisać i masz sie czym chwalić ja mam dyslekcje jak wierz co to jest, i nic ci to tego.Napewno wiem wiedzej o hodowli gadów niż ty ziu.
    Dzieki grejfrut za obrone.

hehehe alez smieszny jestes ja nie powiedzialem tego po zlosci chcialem tylko sie dowiedziec co jest przyczyna twoich "hieroglifow".

Nie watpie ze hodujesz kameleony bo co mnie to obchodzi, mowie ze ulomkiem nie mozesz byc bo bys ich nie hodowal, ale skoro mnie atakujesz to juz mi nie szkoda ze Cie zjechalem za ta pisownie.

Jak nie umiesz pisac to wroc do szkoly albo popros mame zeby Ci napisala posta :

"wierz, wiedzej"

ziu jakbyś miał horobe zwaną dysorotgrafią bądź dyslekcją niewiem czy było by ci tak do śmiechu!

ŁŁŁsy
    Guest

ja na ciebie nie najechałem tylko chcałeś coś wiedzeć wiec ci powiedzałem, ale ty zaczełś na mnie pisać różne bzdury ziu

Uprawnienia umieszczania postów