-
brak doświaczenia z hodowlom jaszczurek dzeinych LEGWAN
brak doświaczenia z hodowlom jaszczurek dzeinych.Mam legwana zielonego ktury jest po chorobie dokładnie nie miały świetlówki UVB i za chorował, najpierwy myślałem ża zaczyna dobrze rosnoć miesnie buły wieksze lecz gdy zobaczyłem opuchnientom warge do zaczełem szyukać pomocy. Iw czas znalazłem pomoc i teraz lagwan jest zdrowy.Te przeszycie nauczyło mnie że trzeba czytać dużo dużo wiecej książek nie z jednego źrudłą.
-
Re: brak doświaczenia z hodowlom jaszczurek dzeinych LEGWAN
-
gramatyka...??? to totalny analfabetyzm :/
-
dzieki inaczej nie umiem
sorry
-
podpis genialny a miesnie "buły" na tylnych lapach to opuchlizna ud, jeden z objawow MBD
-
-
MDB to jest krzywica (chyba:P). Następnym razem przeczytaj co napisałeś i popraw błędy. Ja tak zawsze robię (przed sprawdzeniem niestety wyglada text jak twój także niemasz się czym przejmować :P). Dobrze że wyzdrowiał a ty się nauczyłeś obchodzić z tymi pięknymi zielonymi stworami. Pozdrawiam. Sqqter
-
nie, to nie krzywica. MBD-metabolic bone disease, jeszcze przed krzywica-ubytki wapnia z kosci, nieleczone powoduje krzywice
-
poczytac to warto tez jakas ksiazke o polskiej gramatyce i ortografi ;]
-
Hehe... Zostawcie biegnego faceta. Nie dość że ŁŁŁysy to jeszcze się śmieją, że pisać nie umie... A on chciał się podzielić wiadomością, że udało mu się uratować Lega i jeszcze udziala rady innym, aby pamiętali o żarówce UV! Brava dla tego pana jakkolwiek by kaleczył nasz piękny język!
Uprawnienia umieszczania postów