-
Zdechła mi zbożówka albino
była u mnie 1,5 tygodnia dostalem pocztą od myfasa. dziękuje
-
Re: Zdechła mi zbożówka albino
aaa dodam że była strasznieee chuda, wymieniłem ją za pajaki
-
pewnie chora byla i dlatego chcial ja wymienic.
Szkoda, takze trzeba miec na oku wymiany z myfasem.
-
tego niewiem - może przeziębiła się podczas przesyłki .. nie chce go oczernia bo wąż był starannie zapakowany.
-
ja tez kupilem od myfasa zbozowke tyle ze aneryhteristic i jak narazie jest wsztstko OK, nie mam nic do niego...
-
Znam tego człowieka, jest on rzetelny i godny polecenia, ponad 18 wężyków już wysyłał pocztą a że waż zdechł po okresie 1,5 tygodnia pobytu u ciebie, to nic na nie korzyść myfasa nie znaczy. Każdemu to się mogło przydarzyć, nie prawdaż??.
PS. Kiedyś kupiłem Dorosłą B.smithi , Pająk dotarł domnie martwy straciłem 180 zł + przesyłka, do wysyłającego nie miałem i niemam pretensji.
-
ja powiedzialem na oku a nie ze jest on juz oszustem to 2 inne sprawy, jezeli tyle osob wypowiada sie o nim dobrze to pewnie rzeczywiscie pech.
Ja dostalem pajaka zgniecionego co prawda wartosci 30-40 zl ale pretensje mialem i to duze bo byl zapakowany zalosnie w pudelko po swieszczach i koperte z babelkami :-) ale o tym bylo juz glosno.
Pozdrawiam.
-
"Znam tego człowieka, jest on rzetelny i godny polecenia, ponad 18 wężyków już wysyłał pocztą a że waż zdechł po okresie 1,5 tygodnia pobytu u ciebie, to nic na nie korzyść myfasa nie znaczy. Każdemu to się mogło przydarzyć, nie prawdaż??."
Zgadzam się że jest godny polecenia, powinienem najpierw wyjaśnić sprawe z myfasem,a nie walic od razu na forum - ale tak mną trząsło (pierwszy zwierzak który mi zdechł) że nie myślałem co robie - uważam że myfas to dobry sprzedawca i nie chce mu psuć opini - padła jedna sztuka a wysłał ponad 20 węży
-
no i spoko dogadałem się z myfasem
-
ok dajcie sobie po ryju i bedzie spoko ( kto stawia brova??)
Uprawnienia umieszczania postów