Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: sklep> Legwan> :(

Re: sklep> Legwan> :(

rozmawialme z kierowniczka sklepu i przyjela mnie tam do pracy jako opiekuna gadow teraz zadbam zeby gady mialy tam jak najlepiej...dzisiaj bylem pierszy raz w pracy i zrobilem porzadek z terrariami nakarmilem wszytko podalem odpwiednie witaminy... teraz beda mialy o wiele lepiej...kierowniczka tego sklepu jest naprawde w porzadku mozna sie z nia dogadac sama zaczela sioe ostro doksztalcac w hodowli gadow i robi szybkie postepy moze juz niedlugo nie bede tam potrzebny

Mariusz Sekściński
    Guest

A gwoli ścisłości gdzie się mieści ten sklep ?

w lubinie

Wielkie brawa dla kierowniczki. Oczywiście nie za to co było, ale za przyjcie wad do wiadomości i Furusa do pracy.
    Takież brawa dla Furusa.
    Moze to jest pomysł, wielu terrarystów ma czas wolny, a pewnie własciciele sklepów chętnie poprawiliby opiekę "towarowi" za nieduże pieniądze (chociaż to może być kłopot, te pieniądze nie są nieduże, jeśli się kogoś zatrudnia legalnie) lub w ramach praktyk, wolontariatu i/lub np. za znizki na zakupy.

salidas33
    Guest

Tostrasznie co on przezywal az plakac mi sie chce jak popatrze na mojego Legusia ze jego to moglo spotkac dbam o niego i martwie sie a inni leja na to strasznie wiedzy kompletne zero ten zoologiczny powienien
    zaplacic kara za takie traktowanie zwierzat to Horror w bialy dzien az mnie szlag trafia jak tak mozna doprowadzic zwierze do takiego stanu i to ludzie co sprzedawaja zwierzeta i powinni miec na ten temat wiedze .Naprawde plakac mi sie chce jak o tym mysle

RafalJG
    Guest

Witajcie co do legawana to na prawde smutne i przykre!
    I wiecie co to nie jest glupota ludzka.. po prostu ludzie pedza za pieniedzmi a na legwanach na prawde da sie zareobic.. co wiecej biora je osoby ktore nie maja pojecia o nich... i pozniej sie to tak konczy jak w powyzszym przypadku
    ja mialem podobny przypadek we Wroclawiu (wiecej na forum pod linkiem:

http://terrarium.com.pl/forum/read.p...740#reply_4053

Jesli mozecie to jak ktos bedzie we Wrocku to niehc przejdzie sie do tego sklepu i powie czy cos sie zmienilo My niestety poki co nie mozemy tam jechac..

Furus równy z Ciebie gość szkoda legwanka bardzo szkoda płakac się chce

Uprawnienia umieszczania postów