-
Re: Krwawy ranek :-(
LoooOl fajny szok zrana :]
-
tak jak mój
-
-
-
Jej, chodzi mi o to że to nie ma być tak, że po takim przemówieniu już jest wszystko super. Ja to tak napisałam, bo nie chce mi się pisać, jakie zachodzą przy tym dokładne procesy, wzór chemiczny psa, który nie zje szczura itp. Można mówić ze to jest szczur, a można równie dobrze nawet nic nie mówić, tylko ŻEBY DO PSA DOTARŁO, ŻE TO JEST ŻYWE ZWIERZĄTKO, KTÓREGO NIE WOLNO MĘCZYĆ, A NIE JAKAŚ FAJNA NOWA ZABAWKA. Ja taką metodę stosuję z psami i gryzoniami, które mam i jeszcze żadna tragedia się nie wydażyła.
PS. Jak napisałam, że szczurek jest dobry, to chodziło mi o jego charakter, czy tam co, a nie smak.
Sungaya
-
jak wmuwisz mojemu bernardynowi ze niewolno ruszac szczurów i kotów to ci oddam mego boasa:-) nierób sobie nadzieji ona przymnie nawet sie niepopatrzy a jak jest sama to malo niezabije jest o mnie zazdrosna z psem z którym sie bawila codziennie na wakacjach pogryzla sie tylko dlatego ze go poglaskalem. fajna jest broni pana:-)
-
sorki przez pomylke napisalem z kumpla uzytkownika
-
Do Smash 86:
w moim drugim poście napisałam, że jak pies nie lubi innych zwierząt, to lepiej nie próbować. A i tak nawet gdybym była jakimś zaklinaczem psów, czy czymś takim, i bym dała radę mu to wytłumaczyć, to bym nie próbowała, bo nie chcę mieć żadnego węża.
Sungaya
-
no szkoda
-
aha AGAM respect
Uprawnienia umieszczania postów