Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: Krwawy ranek :-(

Smash 86
    Guest

Krwawy ranek :-(

Dzis rano mój pies (bernardyn)byl cos pobudzony i sie glosno zachowywal tak ,ze az mnie obudzil. Zdenerwowalem sie,wstalem a tu......SZOK. na mojej scianie pelno krwi w sumie to na 2 scianach bo to na rogu bylo. Drzwi równiez cale w krwi . Mysle co sie stalo wolam psa a ty pies cala morda w krwi i lapy. Podszedlem do nieko ale to nie jego krew bo wszystko z nim w porzadku. Patrze w kacie a tu rozpruty szczur!!!!!!!!! Moja sonia wyciagnela sobie szczura z duzego akwarium które ma brzeg na wysokosci 120cm. szkoda szczura:-( zato pies akrobata:-)

Re: Krwawy ranek :-(

ehh... no szkoda szczurka... musisz chyba jakos wytlumaczyc psu ze tak niemozna...

ja miałem taki krwawą oc jak mnie szczur w warge ugryzł Była kałuza na podłodze i cała pościel czerwona, a potem wyglądąłem jakbym ze śliwką w zębach chodził

...szkoda ścian nie wiem jak ty to domyłeś... moze pomoże ci taka mądrość że krew zmywa się łatwiej zimną wodą :P serio... nieźle ci musiał ten pies ufaflunić mieszkanie :O

lol horror w domu nie musisz przez najbliszy czas isc do kina zeby cos strasznego pooglądac

Sungaya
    Guest

To straszne... ((
    Mi szczur i pies strasznie fajnie się bawią. Czasem są piski, ale czasem jest tak, że pies sobie leży, a z futra wystaje jakiś różowy ogon. Da się je przyzwyczaić. Weź szczura na kolana, albo w ręce (tak, żeby go w razie potrzeby ratować), pokaż psu i mów, że to jest szczurek, że szczurek jest dobry, że szczurek będzie psa lubił, jak pies będzie dla niego miły, że szczurka nie wolno ruszać, bo szczurka będzie bolało itp. Jak się zaakceptują, to możesz pozwolić na trochę zabawy pod twoją opieką (JEŚLI SZCZUR PISZCZY, TO KONIECZNIE TRZEBA ZOBACZYĆ, CO SIĘ DZIEJE!!!) i w końcu mogą nawet zostać super przyjaciółmi. No, chyba że pies jest myśliwskiej rasy, albo taki, co nie lubi innych zwierzątek (szczególnie pitbule i takie podobne), albo taki, co nigdy nie wiadomo, jak się zachowa, to wtedy lepiej nie próbować, bo szczur może stracić życie (za mocno przyciśnie, albo złamie kark i już po szczurku(().

Sungaya

Agam dobrze zrozumalem? Szczur pod czas gdy spales ugryzl Cie w warge?

Ps. podziwiam takich ludzi jak ty, jak patrze na twoj spis zwierzat to ciekaw jestem gdzie ty to wszystko trzymasz. Masz moze jakies fotki swojego pokoju(takie ogolnie) gdzie widac wszystkie terraria?

...a piesek powie ci czy lubi szczurka i napijecie się razem herbatki... lol

Weź szczura na kolana, albo w ręce (tak, żeby go w razie potrzeby ratować), pokaż psu i mów, że to jest szczurek, że szczurek jest dobry
    Taak. To że to jest szczurek to bernardyn Smasha już chyba wie. Tak samo już wie że szczurek jest dobry }:-> To oczywiście tylko moje głupie podteksty ale poważnie mówiąc to szkoda szczurka Sam miałem zresztą podobnie - mój piesek (może trochę większy od dużej świnki morskiej) zrzucił faunabox z myszką i ją zamęczył. O tyle może dobrze że jej nie pogryzł i nie było krwi.

Smash 86
    Guest

he he dzieki za rady musze odmalowac sciany bo jak scieralem to az kolor zszedl:-) i widac stary a co do tlumaczenia psu to nieuwazam ze to dobry pomysl bo jest madry i wogule ale jak zobaczy ze sie cos obcego rusza to dostaje apopleksji:-) pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów