Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: ucieczka :(

Mieszany widok

Fidel
    Guest

ucieczka :(

na początku pisze że sory jak mi się jakaś Krw.... wymksnie....ale dzisiaj rano wstły taje z łozka patrze do moicch kochanych pająk jest myszy są straszyki są szczury są węża NIE MA ...nie mam już pojęcia co robić przeszukałem cały pokój ona musi byc w pokoju bo drzwi były zamknięte przez noc i cały czas są....jedyne miejsce jakie mi zostało do przeszukania to z szafą , nie wiem jak to się stał terra było szczelne i zamknięte na 99% więc nie wiem płakać mi się aż chce ze złości że dopuściłem do tego napiszciejak moge odnaleźć moją zbozoweczke

Re: ucieczka :(

najlepszym sposobem jesty szukac wszecie a co za tym idzie wytrwałosc z tym zwiazna bedąc wytrwałym napewno znajdziesz zbożówe

zycze powodzenia

Fidel
    Guest

mam nadzieje że znajde dzisiaj robie nocny maraton czyli oczekiwanie z latarką ...wystawiłem terra otwarte nagrzałem do 29 c i czekam zakręciłem grzejniki mam nadzieje że jak jej se zrobizimno to wyjdzie ....ale jak nie wyjdzie to nie wiem co zrobie ((((((

Fidel
    Guest

nic z tego zostawiłem terarium z oseskiem z włączonym kablem i żarówką i hu... ;(
    nie wiem co mam robić boje się że mój pupilk zdechnie

Może pomożemy koledze? Jakby każdy napisał gdzie znalazł swojego węża po ucieczce wnioski byłyby chyba pomocne. Mogę zacząć:

- w reklamowce z narządziami leżącej na podłodze

P.

Fidel
    Guest

nie wiem gdzie on jest 2 ra przekopałem cały pokój i nic teraz zostawiam pokój z terra i osseskiem wąż nie jadł tydzień więc powinien zgłodniec i wyjść

nie masz co na to liczyć. tam gdzie sie zaszył tam zostanie. musisz szukać.. przeszukuj wszystkie miejsca, z tym ciepłym i wilgotnym miejscem to też nie dokońca prawda.. szukaj wszędzie, powodzenia

pozdrawiem wujek

Fidel
    Guest

dzięki dzisiaj sprzątać będe bo jutro urodzinki więc przeszukam cały pokój po raz 3 mam nadzieje że się znajdzie

Fidel
    Guest

to już 3 dzień jak nie ma mojej guttaty nie ma jej u mnie w pokoju chociaż drzwi były cały czas zamknięte więc nie miała szans wyjść przewróciłem cały pokój do góry nogami 3 razy i nic nawet śladu terra z oseskiem też nic nie daje (((
    Pozdr...

hmmmmmmm a może masz jakieś szpary za meblami w ścianach itp? :>

Uprawnienia umieszczania postów