Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Oszukani przez serka cześć druga :p

An_SnAkEs_
    Guest

Oszukani przez serka cześć druga :p

No więc tak po tym jak dzwonił w dniu wystawienia poprzedniego posta do dziś nic, lipa ....... Nie przysłał nam nic dalej w takim razie twierdzimy ze to wielki oszuszt i nie polecamy robienia z nim interesów czyli Łukaszem M. z Sosnowca

Re: Oszukani przez serka cześć druga :p

taaa super... a ile jeszcze razy będziesz o tym pisać?

niech pisze a co kmieciu popierasz oszustow niech informuja o sciamniaczach!

popieram poprzednika! jak oszukuje, niech się liczy z tym, że ludzie nie będą robić z nim interesów! niech wszyscy wiedzą, o oszustach! im częściej będzie się o tym pisało, tym żadziej ludzie będą wpadać w sidła oszustów!!!

no tak wiem... nie popieram oszustów. tylko na wała pisać kilka topiców o jednym? o tym całym serku to chyba już 3 czy 4 topic widzę :|

a ja tak jak juz wspominalem w innych postach ze ekipa z sosnowca powinna zrobic porzadek z kolesiem!!! a pisac to takich dup... trzeba jak najwiecej bo beda robili co chwile kogos w banie!!!! wiec TERRA(o)RYSCI calej polski laczcie sie w sluzbie dobra i mowcie stanowcze NIE takim postepka!!!!!!!!!

nie :P

Coguar
    Guest

a ja stoje dalej przy tym by dac mu w ryja

to daj

ostatnio w wiadomosciach bylo o goscciu ktory robilw chuja ludzi przez allegro..zajela nim sie prokuratura...czy wiec nie moga sie zebrac wszystkie osoby oszukane przez tego goscia i zlorzyc wspolne zawiadomienie do prokuratury ???

Uprawnienia umieszczania postów