Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: Zostaliśmy oszukani Przez sERKA czyli trimeks-a!!

Re: Zostaliśmy oszukani Przez sERKA czyli trimeks-a!!

a nie jesteś czasem jakimś kumplem tego serka i on ci może to kazał napisać ja bym go i tak sklepał :/ takich rzeczy sie nie przepuszcza! SANOK!!!

An_SnAkEs_
    Guest

No wiec tak serk dzwonił do nas 2 razy i powiedział ze nam za to przyśle inne nie opłąca sie no ale już czuż ważne zę choc to wiec z przykrością zawiadamiamy ze bicia nie bedzie. Wiec <u>narazie</u> go nie bijcie. zobaczymy jak sie sprawy potoczą. I DO SERKA .............. POPROSIMY O USUNIECIE TEGO POSTA JAK NAM TO PRZYSLESZ........

sytuacja identyczna jak moja hehe moze wam przysle :]
    Piszcie normalnie i gramatycznie :] bo to "....to przyśle inne nie opłąca sie no ale już czuż ważne zę choc to wiec z przykrością.." , az sie nie chce czytac takich postow.

daj znac jak sprawa sie zakonczyla!!!

nie jestem żadnym jego kumplem ... sam troche sie bałem wymieniac z nim. No ale pajak którego mial wysłac doszedł - więc nie moge na niego powiedziec oszust - aaaa zapomniałbym metallica doszła z 7-oma nogami - była daremnie zapakowana
    (torf i troche gąbki)

to mi sie podoba
    jakby bylo wiecej takich "akcji" to byloby o wiele mniej oszustow.
    Kolega jest z Tarnowa,ciezko mu dojechac to inni terrarysci probuja cos wskorac(nie koniecznie piescia)

Coguar
    Guest

ej a admin to jakas dupa zamiast zbanowac ip takiego losia

Z_Y_G_I
    Guest

Coguar niekoniecznie - jeśli gość ma dynamiczne IP (neo, modem) to nic to nie da

Kretschmer
    Guest

Od razu mówię że mam na terrarystyka.com.pl nicka Serek i żeby mnie nikt nie pomylił z gościem o nicku SERK (Po odmianie do obu mówimy serka czy serkowi)

może by tak założyć fundusz dla przyszłych oszustów można by było z niego opłacić firmy windyfikacyje i nie tylko ;-)

Pozdrawiam
    Serpent

Ps. również byłem oszukany więc wiem jak to jest czekałem na swoja kase od grudnia 2003 juz nieczekam bo wiem że się niedoczekam hehe

Uprawnienia umieszczania postów