-
-
Re: Zostaliśmy oszukani Przez sERKA czyli trimeks-a!!
No wiec tak serk dzwonił do nas 2 razy i powiedział ze nam za to przyśle inne nie opłąca sie no ale już czuż ważne zę choc to wiec z przykrością zawiadamiamy ze bicia nie bedzie. Wiec <u>narazie</u> go nie bijcie. zobaczymy jak sie sprawy potoczą. I DO SERKA .............. POPROSIMY O USUNIECIE TEGO POSTA JAK NAM TO PRZYSLESZ........
-
sytuacja identyczna jak moja hehe moze wam przysle :]
Piszcie normalnie i gramatycznie :] bo to "....to przyśle inne nie opłąca sie no ale już czuż ważne zę choc to wiec z przykrością.." , az sie nie chce czytac takich postow.
-
daj znac jak sprawa sie zakonczyla!!!
-
nie jestem żadnym jego kumplem ... sam troche sie bałem wymieniac z nim. No ale pajak którego mial wysłac doszedł - więc nie moge na niego powiedziec oszust - aaaa zapomniałbym metallica doszła z 7-oma nogami - była daremnie zapakowana
(torf i troche gąbki)
-
to mi sie podoba
jakby bylo wiecej takich "akcji" to byloby o wiele mniej oszustow.
Kolega jest z Tarnowa,ciezko mu dojechac to inni terrarysci probuja cos wskorac(nie koniecznie piescia)
-
ej a admin to jakas dupa zamiast zbanowac ip takiego losia
-
Coguar niekoniecznie - jeśli gość ma dynamiczne IP (neo, modem) to nic to nie da
-
Od razu mówię że mam na terrarystyka.com.pl nicka Serek i żeby mnie nikt nie pomylił z gościem o nicku SERK (Po odmianie do obu mówimy serka czy serkowi)
-
może by tak założyć fundusz dla przyszłych oszustów można by było z niego opłacić firmy windyfikacyje i nie tylko ;-)
Pozdrawiam
Serpent
Ps. również byłem oszukany więc wiem jak to jest czekałem na swoja kase od grudnia 2003 juz nieczekam bo wiem że się niedoczekam hehe
Uprawnienia umieszczania postów