Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: Zostaliśmy oszukani Przez sERKA czyli trimeks-a!!

An_SnAkEs_
    Guest

Zostaliśmy oszukani Przez sERKA czyli trimeks-a!!

Pewnego dnia gdy jako ANSTEAM napisaaliśmy ogłoszenie że sprzedamy Metallice i inne pajączki napisał do nas n ie jaki serk. Chciał sie zamienić z nami za seemani L13
    i chciał zebu oprócz metallici L6 coś mu dorzucić wiec dorzuciliśmy mu Herculesa i Małego Vagansa . Za pare dzni pisze nam ze my go oszukali ponieważ on tych pająków nie dostał my sie zdenerwowali i napisaliśmy ze nasz oszukał na tym forum(a my ten pajaki mu wysłali!!). Wróciliśmy z cafe bo niestety neta w domu nie mamy , i zachwile jeste telefon, Dzwoni Łukasz M. czyli SERK a teraz ma nick trimeks i mówi co my robimy. Po chwili rozmowy mówi ze ma te pajaczki a on nam nie wysłał seemani poniieważ nie miał czasu . Na nastepny dzień miał ją wysłać i nic..... do dziś nie dostaliśmy ani seemani ani nasz pająkczków> chcieliśmy my powiedzieć ze jest oszustem i zarazem złodziejem bo wkońcu jakby na to nie patrzeć to tak jakby nam je ukradł Wiec nie polecamy robienia interesów Z Łukaszem M. z SOSNOWCA !!

Coguar
    Guest

Re: Zostaliśmy oszukani Przez sERKA czyli trimeks-a!!

za taki numer robie zrzute na palwo z kumplami i sie wybieram do sosnowca bo przeciez macie jego adres a takiego hamstwa sie nie odpuszcza

sluchajcie o trimeksie czy tam serku juz bylo glosno i ja uwazam tak samo jak Coguar ze skoro macie adres to podajcie i na pewno znajda sie tacy co wymierza sprawiedliwosc u mnie w katowicach mowi sie ze ludzie z sosnowca sa tacy a tacy, a to GOWNO PRAWDA znam ich wielu nie tylko terrarystow mam tam dziewczyne a taki SERK pieprzy opinie wszystkim!!! uwazam iz sama ekipa z sosnowca powinna mu napier....-bez przesady ale ten koles wykiwal juz wielu ludzin i robi zamieszanie na calym forum!!! LUDZISKA DORWAC KOLESIA!!!!!

poznań sie dolacza!!!!!!!!! Ławica tez moze przyjechac

Jesli to jedyny sposob na tego gnojka to bielsko sie tez podlacza

Double B Nation
    respect
    or we'll kick your ass

heheh ten dzieciak pewnie sra juz po gatkach ;] on ma z 13 lat ;] mnie nekal po moich postach pozniej na gg i straszyl kolegami a takze glupimi smsami dlatego usunalem nr z profilu. Uwazajcie na niego jak to on twierdzi "bierze sterydy i stoi na bramce w MEGA KLUBIE w katowicach" buehehehehhehehehe

Klepac Go

JA tez stoje na bramce w mega klubie (z mojego podworka) jak z chlopakami w pile gramy. Ale sterydow to se niedaje po kablach:P

Podaj adres na mojego mail-a mieszkam niedaleko ... (mateuszmierzwa@wp.pl)

a ja sie z nim wymieniłem i wszystko było OK.
    Dałem mu fasciatum L6 za Metallice L4 - on wysłał pająka w ten sam dzien co ja ale dzoszedł dwa dni później

Uprawnienia umieszczania postów