Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: chyba juz za zimno na wysylki poczta:(

Alien19
    Guest

chyba juz za zimno na wysylki poczta:(

no wlasnie przyszla paczka z pajakami parachybana dala rade vagans niestety nie daje znakow zycia;(

Re: chyba juz za zimno na wysylki poczta:(

a moze źle były zabezpieczone?? mi doszły młode straszyki całe.

szkoda mi ma przyjsc we wtorek parahybana i emilia

moim zdaniem na wysłke nie jestjeszcze za zimno, jak sie dobrze zabezpieczy pajaka to spokojnie mozna wysyłac

Alien19
    Guest

no firma solidna jak slyszalem opinie ale fakt ze pudlo bylo bardzo zimne to samo w srodku moze to wina poczty.......

alien, jesli jeszcze nie pozbyles sie tych pajakow, odloz je w spokojne miejsce. bardzo czesto bywa, ze zwierzeta sie 'hibernuja' i nie wykazuja oznak zycia. wtedy nie wolno ich na sile ogrzewac, tylko odlozyc w temperaturze pokojowe, az dojda spokojnie do siebie, czasem moze to potrwac pare godzin.

Alien19
    Guest

no niepozbylem sie byc moze masz racje i jest nadzieja a tak poprostu trupka tez wyzucic nieumialem noze jak nieozyje wloze go do formaliny ale dzieki za rade

Alien19
    Guest

aha a czy pajak jakos po smierci sztywnieje czy moze inaczej??sorki za glupie pytanie ale to pierwszy moj taki przypadek

ja ciagle wysylam i odbieram i jestem pewien, ze na wysylki za zimno nie jest!!
    to nie temperatura byla przyczyna smierci wg mnie

ja bym na wszelki wypadek proponował kartonik z paczką od srodka wyklejać stropianem 1cm płachta kosztuje 90gr a zawsze to izolacja!! zwiększa szanse!!

Uprawnienia umieszczania postów