-
-
Re: OSZUST PHASMID.
bo jakims dziwnym trafem tylko i w kolko oni sa oszukiwani (rowniez przez samych siebie nawzajem, mimo iż są braćmi czy kolegami), i urzadazja se polowania na czarownice psując atmosfere na forum.
-
A ci ciągle to samo, do wyrzygania . Weźcie coś z nimi zróbcie .
-
Mam propozycje, najpierw kasiora potem towar-to się sprawdza! Mnie teżoszukano w ten sposób kilka razy. Nie dajcie się zostaje też policja, ostatnio są cięci na oszustów z internetu. Pozdrawiam
-
Jastem z Tarnowa - jak zechcą - mogę się z nimi spotkać, pogdać i zdać relację na forum
Jako poseł jeno - może jakieś 2 miecze nawet zorganizuje
Może się coś wyjaśni - bo upierdliwe jest już czytanie o tej sprawie w co drugim wątku.
-
Można byłoby zorganizować coś w rodzaju bazy opinii, czy listów polecających, podobnie jak to jest na Allegro. Po każdej transakcji kupujący wydają opinię i od razu widać z kim mamy do czynienia. My mieliśmy kontakty handlowe na Terrarium z kilkoma hodowcami i nie zdażyło nam się, żebyśmy byli oszukani. Ale też badaliśmy rynek, bo na początku nie znaliśmy ludzi.
-
Takie opinie pozytywne i negatywne są w kąciku kolekcjonera na pilkanozna.pl
Temat zaufany kolekcjoner. http://www.pilkanozna.pl/forum/viewf...a5002230016cef
Uprawnienia umieszczania postów