Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Coś nie tak z "phasmid'em"????

Re: Coś nie tak z "phasmid'em"????

heh skąd ja to znam moge sie pod tym postem podpisać na początku lipca wysłałęm mu vagansa nie dostałem samca gastricy do dziś...

Saurus ty mieszkasz w tym mieście co phasmid więc interes z nim zrobiłeś. A ja mieszkam w Tarnovie.

Saurus ty mieszkasz w tym mieście co phasmid więc interes z nim zrobiłeś. A ja mieszkam w Tarnovie. Noi co ja mam teraz zrobić pająka nie mam.

phasmid
    Guest

a teraz sprostowanie jest was dwuch co nie dostaliście towaru ENCIS i ADAMEK ale dostaniecie z bonusami ADAMEK pewnie samca nie potrzebuje to dostanie m. religiosy 5 szt i gastriki 10 szt .ENCIS co do celceaty to nie wysłałem bo nie ma trzech nóg czekam aż sie zregenerują i dostaniesz plus jakieś inne pjączki tyle tylko moge zrobić a jak ktoś mi powie że mogłem napisać wcześniej to trudno jesst normalnie funkcjonować jak wracasz z roboty o 23 a musisz iść na 5 rano zresztą chyba to widać po mojej obecności na forum sporadycznie w przerwie miedzy robotą to tyle z mojej strony i z kilkunastu powtarzam kilkunastu klijentów z całej polski tylko ENCIS i ADAMEK nie zostali potraktowani tak jak powinni za co ich przepraszam i obiecuje zrekompensować oczekiwanie
    Phasmid

Uprawnienia umieszczania postów