Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: AMATOR -SERK- !!

Re: AMATOR -SERK- !!

a co na to serk?????

P.S. polecem robienia interesów z FilipEM79

z tego co sie dowiedzialem wyjechal tak ktos odpowiada z jego komurki.
    Mial wyslac murinusy w poniedzialek tydzien temu nie zrobil tego i nie poinformowal mnie o tym mogl to zrobic przecierz bym poczekal.

kurka... obydwoje jacyś dziwni jesteście. ja dzisiaj jaja patyczakow rogatych wysyłałem, to pudełko (troche większe, niż to od kliszy) obkleiłem od środka wacikami, przykryłem jaja wacikiem tak, żeby nie latały, to pudełko było twarde, ale jeszcze je folią z bombelkami obkleiłem i do koperty z taką samą folią...
    to jaja były... nie wiem, jak mozna zwierzę żywe wysłac w pudełku, któe się łamie pod naciskiem palców...

I co w zwiazku z tym ??? czemu obydwoje? wogole nie rozumiem o co Ci chodzi.!

Jak napisalem wyzej moja przesylka doszla bezproblemowo wiec doczytaj lepiej tego posta jak na niego odpowiadasz.

Pozdrawiam.

Jaja to nie pajak :-/

Hmm. Tak a'propos jaj tak sobie myślę żeby przeprowadzić kiedyś eksperyment i wysłać kurze jaja: jedno surowe, jedno ugotowane na miękko i jedno na twardo odpowiednio opakowane (tak jakby to był zwierzak) priorytetem z wykupionym oznaczeniem UWAGA i napisać na paczce "ZWIERZĘ". Ciekawe czy i które jajko by przetrwało

pomysl nie glupawy mozna by tak zrobic moim zdaniem bedzie jajecznica.

Pozdrawiam

serk
    Guest

PISZE TU DO WSZYSTKICH TERRARYSTOW ŻEBY NIE UWAŻALI ZE JESTEM JAKIMŚ OSZUSTEM WIĘC TAK MUSIALEM BARDZO PILNIE WYJECHAĆ PONIEWAZ KUMPEL MIAL WYPADEK SAMOCHODOWY I NIEMOGLEM NIE POJECHAC WCZORAJ WROCILEM I W PONIEDIALEK ZIU DOSTANIE SWOJE 2 MURINUSY A TELEFON KOMORKOWY MIALA MOJA MAMA I ONA NAPISALA ZIU ZE WYJECHALEM WIĘC WIELKIE SORKI ZIU ALE JEZELI MURINUSKI DOJDA DO CIEBIE WE WTOREK NAPISZESZ NA FORUM ZE JE MASZ I ODKRECISZ SPRAWE BO NIECHCE WYJŚĆ NA OSZUSTA!!

Ze wyjechales trzeba bylo mnie powiadomic jeden sms by Cie wiele nie kosztowal a ja bym poczekal i pewnie ze jak dostane murinuski to ODKRECE nie chce nikogo oczerniac ale poczulem sie oszukany, wiec czekam na murinusy.

Pozdrawiam

I jaki jest finał całej sprawy?

Uprawnienia umieszczania postów