Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 41

Wątek: hodowla myszy :(

redknee
    Guest

Re: hodowla myszy :(

wiatrowka najlepsza jest )

redknee
    Guest

wiatrowka najlepsza jest )

redknee
    Guest

c oty gadasz matka, wiatrowka jest najlepsza oby tylko byla mocna (przynajmniej 320m/s pred.początkowej) , jak ktos ma oko dobre to za pierwszym razem trafisz i wtedy srut przejdzie na wylot kota )

a proca to eeeeee... trudno sie strzela, predzej sploszysz kota niz go ubijesz !!!!!!

redknee
    Guest

c oty gadasz matka, wiatrowka jest najlepsza oby tylko byla mocna (przynajmniej 320m/s pred.początkowej) , jak ktos ma oko dobre to za pierwszym razem trafisz i wtedy srut przejdzie na wylot kota )

a proca to eeeeee... trudno sie strzela, predzej sploszysz kota niz go ubijesz !!!!!!

redknee
    Guest

redknee
    Guest

sorki za tyle wysklanych wiadomosci, ale forum mi cos nawala od jakiegos czasu (

ja tam preferuję siekierę ale trzeba być na serio zwinnym a efekty...piorunujące

Ja lubie koty... jak równierz inne zwierzeta. I kiedys wlasnie mialem mlode psiaki (berneńczyki) doslownie szczeniaki Biegalo sobie luzem po podwórku takie 8 "baryłek" aż tu nagle zza krzaka wyskoczył na jednego jakiś stary kocur :/ Niestety nie miałem innego wyjścia... rozpędziłem się i wyciągnołem kotu takiego tira (akurat wtedy miałem glany...aż trochę siersci zostało mi na bucie :-/), ze zatrzyłam się na ścianie stojącego dalej budynku... Fakt... pózniej było mi troche szkoda tego kota :/ Ale bardziej się bałem o mojego psiaka i o to zeby mu ten kot oczy nie wydrapał :/

Tak pozatym to zgadzam się z Saurusem... Panowie, coś za bardzo śmierdzi od was sadyzmem :P

Redknee... super pasuje twoja sygnaturka do tego tematu oraz tego co piszesz ;-)))

hahaha

Najlepszy sposob zeby koty popamietaly to zlapac kota, wsadzic w rynne tak zeby szedl glowa do gory, tylek i ogon oblac nafta i podpalic tylko patrzec jak kometa z gory wyleci i jeszcze ten dzwiek drapiacych pazurow o rynne (hehe oczywiscie to zarty i NIIIIGDY sie z takim czyms nie spotkalem:P )

Uprawnienia umieszczania postów