Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 41

Wątek: hodowla myszy :(

Re: hodowla myszy :(

a ja koty lubie. po rpostu zabezpiecz piwnicę. załóż siatkę w oknie, czy coś (no chociaż siatkę mogą rozerwać - chyba, zę będzie metalowa (-: ).

strzelanie z wiatrówki to troche sadyzm. nie mniejcie pretensji do kotów - to ich naturalny instynkt... to tak, jakbyście karcili swoje węze, za to, że jedzą myszy...

Chlopcze Saurus nie podpalaj sie tak!!
    Ludzie sobie zarty strzelaja a TY sie burzysz
    Z penoscia Pawel zabije koty najlepiej jak je utopi:P

moze i akurat to sa zarty, ale znam sporo takich przypadkow. Np chociazby u mojej babci na osiedlu-koty chodzily sobie miedzy blokami, niektorzy je dokarmaili. Inni rzucali w nie kamieniami a komus az tak sie nie podobalo to ze tam sa ze do jedzenia ktore dali im inni ludzie dodal trutke na szczury. Niekotrzy ludzie zdolni sa do czegos takiego. Zreszta kiedy sie zartuje w taki sposob to zwykle chociaz wstawia sie np ";-)" albo zwraca potem uwage ze to zart. Wiec sie nie dziw mojej reakcji. A chlopcze to sobie bedziesz mogl kiedys do syna mowic bo wiek nie mowi o wszystkim-przynajmniej w moim przypadku. Wiec komentarze zostaw dla siebie.

Nazar...potwierdzam. na pewno nie mam co robić tylko nacierać czosnkiem kota <lol> poza tym koty są fajne tylko nigdy nie będę żadnego miał bo mam alergię :P (m.in dlatego mam gekona :])

najlepiej zrob z nich Ferbiego .... bierzesz kota potrzebna jest tylko glowa i nadziewasz na cegle ...tak przyrzadzonego ferbiego zanosisz sasiadowi z pozdrowieniami ;]

muahahaha LOL! potrzebne jeszcze nóżki będą ale to możesz zrobić z uszu innego kota

No to teraz wejdź przez okno do sąsiadów i zjedz im koty

Hehehehe mi kiedys moj wlasny (ruda menda) zezarl cala hodowle swierszczy :-/ Dostal za to tylko wpieprz jak gpo przylapalem jak siedzial w akwarium w ktorym sie miescil "na styk"

No wiecie co !!!! jak tak morzecie .... miłośnicy zwierząt! ja bym mu z hcęcia urwał łepek albo zasadził mu takiego kopa coby już nie wstał!!!! witrówka nic mu nie zrobisz najlepsza jest profesjonalna proca na szczóry i kamyczek średnicy orzecha!!!!! i go w łepek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
    Nieznosze kotów!!!!!!!!
    Takrze miłej zabawy życzę!!!!

No wiecie co !!!! jak tak morzecie .... miłośnicy zwierząt! ja bym mu z hcęcia urwał łepek albo zasadził mu takiego kopa coby już nie wstał!!!! witrówka nic mu nie zrobisz najlepsza jest profesjonalna proca na szczóry i kamyczek średnicy orzecha!!!!! i go w łepek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
    Nieznosze kotów!!!!!!!!
    Takrze miłej zabawy życzę!!!!

Uprawnienia umieszczania postów