-
Re: hodowla myszy :(
Nie nie,Wiatrowka rules!Albo dobra proca.A jaka frajda?
MIaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuu!!!
-
-
Hehe jak mojemu bratu kot zjadał gołębie to w worek do centrum miasta wypuścił i psem poszczuł :P kota jush nie widzial..
-
Ja nie chce mordowac kota,jedynie dac mu nauczke.Dostanie w dupsko i popamieta!!!
-
wiesz co mozesz zrobic? koty nienawidza zapachu czosnku wiec zostaw troche rozgniecionego tam gdzie myszy i kot nie wiejdzie raczej. Myszy jakos to zniosa, o wiele lepiej niz kot.
-
czesc
za bardzo nie wyobrażam sobie zeby codziennie chodzic do pywnicy z czosnkiem :/ a i to nie gwarantuje w 100% bezpieczeństwa myszy !
-
ja mam lepszy pmysł. skoro nienawidzą czosnku to złap takiego (najpierw ogłusz bo będzie się wyrywał) i natrzyj mu mordę czosnkiem...potem możesz ewentualnie opatentować procę lub wiatrówkę...btw fajna zabawa
-
swietna zabawa, sadysto. A jak bys sie czul gdyby jakis ***** zlapal cie, ogluszyl i zaczal ci nacierac morde gownem ?(dla kotow to taki sam niemily zapach) Tez bys wtedy myslal ze to swietna zabawa?jak macie kompleksy to nie wyzywajcie sie na zwierzetach ktore sa wobec was bezbronne tylko kupcie sobie worek treningowy. Wszyscy tu mowia ze oni to taki a taki sklep by do TOZu zglosili bo zaniedbuje i meczy zwierzeta. A jakbym np ja was do TOZu zglosil bo meczycie i zabijacie bezbronne zwierzeta to co?myslicie ze w sklepie to nie moga tam tak siedziec ale dla waszej przyjemnosci te, ktore sa na wolnosci, mozecie katowac i meczyc?
-
a poza tym, gdzie trzymasz te myszy? kazde pomieszczenie da sie zabezpieczyc przed wtargnieciem kotow, tylko trzeba pomyslec. Mozesz np pozakladac przy wszystkich szczelinach itp siatke
-
Albo porozkladaj plapki na myszy hihihi
Uprawnienia umieszczania postów