-
uciekla bananowka!
witam
nawiala mi bananowka podczas mojej tygodniowej nieobecnosci
gdzie moge jej szukac?
komus zwiala juz kiedys?gdzie ja znalazl?
pomocy!
-
Re: uciekla bananowka!
powodzenia, oby Cie w nocy urabala !!
-
-
szukaj na szafach, za szafami, na firankach pod firankami w ubraniach wszędzie !!!!!!!!!!
-
uuUUuuU ciekawe HIheiehie ja bym wyeksmitował rodzinke i niezasnoł w nocy :]
-
po ch** komu w domu jadowite węże?!! nie mogłeś sobie kupić zbożówki albo pytona? ale nieee "ja chcę jadowitego bo są fajne" teraz się martw i miłych nieprzespanych nocy ]:->
-
Wszyscy zlsoliwie komentuja... bo co? Bo nielegalne? Jakos 8 metrowych P. tygrysich nikt nie komentuje. Tez niebezpieczne, ale legalne... Dajcie spokoj...
Rozumiem, ze paliliscie, ale sie nie zaciagaliscie...
Coz, penku... Masz klopot. Szukaj wszedzie. Doslownie. W ubraniach za/pod meblami (uwazaj przy odsuwaniu), kaloryfery, szpary, zakamarki... Jak mi nawial zwierz to nawet w glosnikach od wiezy szukalem. Kazda torbe, kieszen... wszystko... Za TV, terra, itd.
Powodzenia w szukaniu...
-
bo p. tygrysie jak uciekną to nie ma problemu ze znalezieniem :P nie wiem gdzie trzeba mieszkać żeby p. tygrysi uciekł...chyba w lesie :|
-
szukaj wszedzie.. mnie ugryzła trwoznica i powiem ze nie było to miłe...reka napuchła i bardzo bolało...jesli znajdziesz miejsce gdzie sie znajduje to badz bardzo ostrozny bo bedzie sie bronic..powodzenia//....
-
Jaka jest nazwa łacińska tego węża?
Uprawnienia umieszczania postów