Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Wątek: odszedł muj kochany reksio

Re: Ziomalka Puma

Kmieciu - ech, niewazne. Nie bede nic pisal bo po profilu widze ze jestes mocny tylko w sieci A chodzilo mi o tekst tej dziewczyny "ziomalki pumy" bo dziwila sie, dlaczego "skoro to dzdzownica to czemu nazywa sie reksio" Czy cos takiego, niewazne.

A nie, ona sie dziwila ze typek napisal reksio zamiast Reksio :/ buahahahhahaha tym mnie dobila

wiesz majdan jakoś nie dziwi mnie twój post... skoro nakupowałeś sobie ptraszników i masz zawalony hałs w terrariach to raczej nie upoważnia cię do obrażania innych. już widzę jaki z ciebie boss bo w terrarystyce jesteś od 2004. co z tego że mam jedynie gekona (jeśli o to ci chodziło :|)? nie oznacza to że sie nie znam czy jaki to ja tam nie jestem (nie wiem co ty sobie ubzdrałeś w głowie i szczerze mówiąc nie interesuje mnie to specjalnie). moim zdaniem powinieneś czasami "poluzować kołnieżyk" i pomyśleć jak normalny człowiek. jednym słowem...smut

ziomalka_puma
    Guest

Ach weź bo :/ teraz ty mnie dobiłeś... Czy ty myślisz ze ja wziełam na poważnie ten jego debilny post??!! NO COMMENT...

Hercules
    Guest

Re: odszedł muj kochany reksio

mój a nie muj

Uprawnienia umieszczania postów