Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Wątek: odszedł muj kochany reksio

Radek. P.
    Guest

Re: odszedł muj kochany reksio

Może już zostwimy ten temat? Wszyscy możemy powiedzieć tylko, że bermut to ***** i nic nowego na forum nie wnosimy. Najlepiej już więcej tu nie piszmy.

Z banem to chyba już ustalone. A dopowiadając do Radka P. ==> Najlepiej żeby tak bermut sam się przekonał co to jest terrarystyka a co obślizgłe robactwo. Co powiecie na to żeby się kiedyś obudził z jakimś ptasznikiem w, za przeproszeniem, gębie. Albo z molurusem wokół szyi. Albo żeby mu skolopendry się po domu rozlazły.

hehe dobre ale noie przeżywaj tak. jak kolo sobie robi jaja to po kiego wała mu przeszkadzać? walnijta bana i spokój

Ziomalka Puma

DOBILAS MNIE TYM POSTEM! R.I.P 4 ME

Re: Ziomalka Puma

dobiłaś...? czy to było skierowane do mnie...? hmm bardziej pasowałoby "dobiłeś"

a ty majdan za bardzo przeżywasz każdą sytuację... mam pytanie. uśmiechnąleś się kiedykolwiek? z trgo co piszesz na forum wynika że masz w pokoju czarne ściany i nie odzywasz sie do ludzi...

Puma nie martw się, bo to jakiś przymuł :P

ziomalka_puma
    Guest

hee a o co chodzi co ja konkretnie takiego zrobilam? :P

tu właśnie chodzi o to że nie wiadomo o co chodzi :P
    chyba chodzi o to że zażartowałaś sobie tak że pewnej osobie się to nei spodobało i stąd te najazdy...olej sprawę i wsio

ziomalka_puma
    Guest

aha ok

MIDO
    Guest

Zabawny z ciebie koleś.Wiesz a ja dziś na rybach byłem i chyba z 30 drzownic na hak nabilem ty to byś pewnie przytomność stracil widzac to.

Uprawnienia umieszczania postów