-
odszedł muj kochany reksio
hodowałem z dni samiec dźdźownica taki fajny był obślizgły mienił sie na niebieski metalik z całą rodziną go kochałem ale cóż
-
Re: odszedł muj kochany reksio
Proponuje BAN, koleś się bawi na forum, spójżcie na jego inne wiadomości
-
No chyba zgodze sie z Predatorem :]
-
Typowy przykład trollowatego kretyna. Co więcej wszystkie jego wiadomości zostały napisane przed chwilą. Sprawa takich jak on została omówiona w dziale ŻÓŁWIE/prezentacja. Jak tam pisałem 70% ludzi to kretyni którzy nie mają za grosz tolerancji i uważają, że terraryści to dziwacy zajmujący się oślizgłymi robalami. Postanowił z nas więc pożartować. Na takich ludzi działa jedno - oberwanie po ryju. DLATEGO ŻYCZĘ CI BERMUT, ABY KTOŚ CIĘ PORZĄDNIE SKOPAŁ ;-) i (nie)miłego, długiego leżenia w szpitalu.
Dobrze by było, gdyby ktoś zablokował mu konto i skasował wszystkie jego wiadomości. Co jak co, ale on to na grupę nic nie wnosi i tylko zaśmieca ją swoim nic nie wartym śmieciowatym ego.
-
Fajne ma zainteresowania
-
zALOSNY GOWNIARZ (JESLI RZECZYWISCIE MA TYLE LAT)
-
heh niepowiem inteligencją to on niegrzeszy
-
Zostałem uświadomiony) Hajda na bermuta!!!
-
ech brak mi słów ... :/ to rzeczywiście straszne że odeszła twoja ( nie Twoja) dżdżownica :/
P.S.: Jeśli tak kochałeś tą dżdżownice to czemu piszesz reksio zamiast Reksio?
muj=mój ... tak na przyszłość...
-
bermut daj se sianka z twoimi postami -są poprostu głupie i chamskie (szczególnie ten ostatni o voraxie)
ADMIN PROSZONY - NAJLEPIEJ BANA MU->
Uprawnienia umieszczania postów