Strona 7 z 8 PierwszyPierwszy ... 5678 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 77

Wątek: Wiem, ze to dzial raczej terrarystyczny, ale...

Re: Wiem, ze to dzial raczej terrarystyczny, ale...

Nokeg, zadnych zbiorek!!!! Mam nadzieje, ze to byl zart z twojej strony.

oki, nie to nie:-)

A ja kupiłem szczurka )))) Co prawda miał być pokarmem dla regiusa ale naszczęście ważgo nie zjadł Tez długo nie czekałem aż sie zdecyduje Wąż sie zadowolił myszoskoczkiem a ja mam słodkiego albinoska

black_jack
    Guest

Troszke dużo się tych postów nazbierało...

Dejot
    Guest

Caprice - jesteś żenującą , prostacką idiotką i nie pisz już nic do mnie ani o mnie bo mam w dupie twoja opinie ... Jednym slowem Wy****aj

I nie ebde przepraszal nikogo tak jak ty za wyrazanie swoich poglądow , tylko skzoda ,ze musialem uzyc tkaich ostrych slow ale neistety sytuacja tego wymaga

dejot - jedyna zenujaca, prostacka, chamska, infantylna, egoistyczna, zalosna i groteskowa osoba jestes ty sam...

prosze wszystkich o nie dodawanie kolejnych postow w tym tamacie, bo naprawde nie tego typu dyskusje mial on zawierac... dejota zawsze mozna objechac na privie... ;>

Dejot
    Guest

krwiopij o tobie juz w sumie psialem ale powtorze jeszcze raz :

Jestes daremna i wsadz sobie w d** takie wypowiedzi bo naprawde mam cie gleboko w zadzie ......

Musialem obnizyc sie do waszego poziomu niestety
    Ale powiem jeszcze raz: ODP***CIE SIE ODE MNIE I POGADAJCIE SOBIE DALEJ O TYM PADŁYM SZCZURZE !!!

Azmodan
    Guest

Ehh... Dejot...
    Po pierwsze: czasami warto sie zastanowic, nad tym co czuje i mysli druga osoba. Dla Awi ten szczurek byl przyjacielem, kims waznym, a Ty tego nie uszanowales i piszesz ze szczury to pokarm.
    Po drugie: piekne slownicto...
    Po trzecie: Ci, ktorzy mieli sprzeczne poglady niz Ty, maja wiecej kultury osobistej, wiec nie rozumie zdania "Musialem obnizyc sie do waszego poziomu niestety"
    Po czwarte: nie czesto zdaza mi sie widziec, aby ktos w ten sposob wyrazal sie o kobietach lub do kobiet....
    Nastepnym razem pomysl zanim cos napiszesz, unikajac tym samym desperackiego tlumaczenia sie i wyzywania innych osob, osob ktore maja racje.
    Moje kondolencje Awi.
    Pozdrawiam.

Dejot
    Guest

To one zaczely mnie obrazac , a ja nie pozwole aby ktokolwiek to robil ... Nie widze w nich zadnej kobiecosci ( patrzac na to co pisza to są wulgarnymi , zarozumiałymi Idiotkami ktorym sie w glowach poprzerwacalo )

Slownictwo dostaosowalem do ich wypoweidzi wiec nie widze tu zadnego problemu .
    Szanuje tych ktorzy mnie szanują , a cała reszte mam w dupie Ja jak nie znam kogos osobiscie to darze go oczywistym szacunkiem , jak ktos zaczyna dialog od bluzgania tzn ze jest nie godzien jakiegokolwiek szacunku nawet jesli to słaba płeć !

dejot - zacytuj chocby jeden wulgaryzm, ktorym cie bezposrednio obrzucily te wstretne, zarozumiale idiotki... mozesz tez poszukac wsrod wypowiedzi innych dyskutantow...

Uprawnienia umieszczania postów